OVO SU 3 NAJBOLJE FRIZURE KADA JE NAPOLJU PRETOPLO: Idealne su za žene koje NE VOLE rep, a vrućine im ne mogu ništa

Moda i ljepota
OVO SU 3 NAJBOLJE FRIZURE KADA JE NAPOLJU PRETOPLO: Idealne su za žene koje NE VOLE rep, a vrućine im ne mogu ništa
.

Kada uslede visoke temperature, ženama je jedna od najvećih noćnih mora i sama pomisao na kosu. Neke žene ne vole da vezuju rep, a vrućina im doslovno uništi frizuru čim izađu napolje.

Kako se to ne bi događalo, obratite pažnju na frizure koje influenserke i trendseterke nose. One su otkrile i kako možete da ih napravite, a najbolje od svega je što ništa nije komplikovano.

Svako može da ih napravi, prelepe su i verujte na reč, biće vam spas tokom ovog leta! Evo o kojima je reč:

Niski rep sa ukosnicama

Nije tajna da od visokog repa može da boli glava. Možda takva vrsta repa ne stoji nekim ženama, pa je idealno rešenje da kosu pokupite u niski. Kako se ispod repa ne biste znojile, nemojte ga vezati skroz uz vrat nego mrvicu više, a sitne dlačice možete pokupiti ukosnicama sa strane. Ukosnice su već dugo aktuelne kada je stilizovanje kose u pitanju.

Devojka pokazuje kako da napravite savršen niski rep

Pletenica

Ovo nije klasična riblja kost, već pletenica koje je tokom proteklih godina doživela najveću popularnost. Nose je i poznate dame, a nema šanse da ćete joj odoleti! Ona može biti idealna za sve prilike, a ne brinite ako ne umete da je napravite. Vrlo je jednostavno, bacite pogled na video!

Devojka pokazuje kako da napravite neobičnu pletenicu

Klasičan bob

Ovo je frizura za one koje su spremne da ovog leta eksperimentišu i naprave drastičnu promenu! Klasičan bob ne izlazi iz mode već nekoliko sezona zaredom, pa ukoliko ste spremne da osvežite kosu i imidž, slobodno se opredelite za ovakvu frizuru. Prijaće vam tokom leta, jer kosa ne doseže do ramena, zbog čega ćete izbeći znojenje u predelu oko vrata.

(MONDO)

Ne propustite