DALILA OTKRILA ZABRANJENE DETALJE- MILICA MITROVIĆ POTPISALA: Ovako izgleda njen ugovor - KAMERA SNIMILA SVE (VIDEO)

Show
DALILA OTKRILA ZABRANJENE DETALJE- MILICA MITROVIĆ POTPISALA: Ovako izgleda njen ugovor - KAMERA SNIMILA SVE (VIDEO)
.

Dalila Dragojević i Filip Car se svakog utorka na žurci malo opuste i popiju, a onda igraju rulet. Ipak, u posljednje vrijeme im kocka nikako ne ide, pa svaki put izgube novac, zbog čega Car obavezno pobjesni. 

Njih dvoje su i noćas izgubili pare na kocki, a onda je Dragojevićeva otkrila ono što nije smjela, tačnije detalje svog ugovora. 

- Produkcijo, donesite mi papir da potpišem da ću dati sve svoje honorare ako se ovaj čovjek ne bude ponašao ovako svakog utorka do kraja rijalitija! Ne možeš, znam da ne možeš, ja to mogu potpisati - vikala je Dalila, a onda joj je Car rekao da ga je iznerviralo jer je željela da ide da spava, usred žurke. 

- Ja nikada nisam htjela da idem da spavam. Znaš li ti da sam ja, kad sam otišla kod Milice Mitrović da potpišem ugovor za "Zadrugu 5", tražila da mi daju novac za žurku da imam. Nisam puno tražila, ti znaš koliko... - počela je Dalila da otkriva detalje. 

- Znam, hiljadu dinara imaš po žurki - potvrdio je Car.

- Tako je! Hiljadu dinara sam tražila, a onda mi je rečeno da oni znaju ko je prisutan na svakoj žurki, i koliko doprinosim. 

Cijeli razgovor poslušajte na snimku ispod: 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by heavycur (@heavycur_zadruga1)


 

Ne propustite