STARI KINESKI TRIK PRIVLAČI NOVAC KAO MAGNET: Evo koliko novčića UVIJEK morate da imate u NOVČANIKU!

Zanimljivosti
STARI KINESKI TRIK PRIVLAČI NOVAC KAO MAGNET: Evo koliko novčića UVIJEK morate da imate u NOVČANIKU!
-

Drevno kinesko vjerovanje otkriva tačan broj novčića koje uvijek morate imati kod sebe

Privlačenje dobre sreće i izobilja veoma je zanimljiva tema u feng šui veštini, pa tako uz male izmene u svakodnevnom životu možemo postati bogatiji i srećniji!

Postoje i mali trikovi koje bi trebalo da praktikujete ako želite više novca u svom života.

U Kini se vjerovanje o sretnim brojevima zasniva na tome kako se izgovaraju!

Najsretnijim brojem tako se smatra 8, pravi simbol izobilja, sreće i bogatstva.

Kinezi obožavaju broj 8, pa će tako stanovi na osmom spratu ili automobili čije registarske tablice sadrže taj broj biti prodati po višoj cijeni, jer donose sreću!

U tradicionalnoj tao kulturi, osmica znači cjelovitost, praktično cijeli univerzum jer on "počiva" na osam smjerova. U modernoj Kini, riječ za broj osam izgovara se "ba", što je slično riječi "fa" koja u slobodnom prevodu znači "imućan" ili "brzo stečeno bogatstvo". Dakle, ovaj broj je praktično simbol novca!

U skladu sa ovakvim razmišljanjem drevno vjerovanje obuhvata i ideju da bi u novčaniku trebalo da nosite metalni novac u sitnim apoenima čiji je zbir osam.

Pošto novčići takođe privlače sreću, neka se u odvojenom dijelu vašeg novčanika uvijek nalaze kovanice koje u zbiru daju osam. Bolje je da to budu novčići od jednog, dva i pet dinara, nego četiri puta po dva dinara, jer broj četiri baš i nije sretan.

Ne propustite