DEJAN ŠOKIRAO NOMINACIJOM: Evo koga je poslao u izolaciju - DALILA ILI FILIP? (VIDEO)

Show
DEJAN ŠOKIRAO NOMINACIJOM: Evo koga je poslao u izolaciju - DALILA ILI FILIP? (VIDEO)
Žestoko!

Žestoko!

U toku je emisija "Nominacije", a voditeljka Dušica Jakovljević dala je riječ Dejanu Dragojeviću.

Foto:Printscreen Pink.rs

Ne znam šta bih rekao, nominovani su osamsto puta. Ta tema me više ne interesuje, rasprave koje sam imao, imao sam. Ja sad tu nešto da pričam, da bih mlatio praznu slamu, ne interesuje me. Sačuvaću Filipa, poslaću Dalilu u izolaciju. Tu smo gde smo, ne treba da nosimo pušku, a što se tiče druge strane, to me tek ne interesuje - rekao je Dejan.

Aleks Nikolić je dobila riječ.

Šta da kažem...Moram da vodim računa stvarno šta ću da kažem. Oni znaju šta ja mislim o njima. Sa Dalilom sam spavala u tom hotelu, gde je to protumačeno na raznorazne načine. Da smo birale, ne bismo imale isti dan venačanje i sve ostalo. Ono što ja zameram njoj, jeste ono kada je spomenula moju majku, kada sam ustala da prokomentarišem klip sa Anđelom. Tada sam rekla svoje mišljenje, pa mi je ona rekla da mi je majka vračara, valjda. Rekla je da sam ja prostitutka, to jest, da Dejan pored sebe ima prostitutku. Ja nju nikada nisam spomenula u lošem kontekstu, niti ću. Ne raspravljam se sa njima, nemam potrebe, a da nemam lepo mišljenje, nemam. To su neke reči koje ne mogu da se zaborave. Kada mi neko majku spomene, ja to ne mogu da zaboravim...To je ono što joj zameram - rekla je Aleks, pa je nastavila:

Foto:Printscreen Pink.rs

Što se tiče Filipa, ono što mu zameram jeste da kada sam ustala i rekla da sam bila odrvratna i kao uličarka onog utorka, u tom trenutku su se pronašli kada sam rekla: "Vi ne zamerate drugima". Ono FIlipovo dobacivanje, kao da priča o mojim i njegovim prijateljima - nastavila je Aleks.
Ti si prva aludirala na prijatelje. Danas prolazim pored stola, vi pričate o nama - ubacio se Car.

Foto:Printscreen Pink.rs

Tako da, to su neke stvari koje mu zamjeram. Svi vrlo dobro znaju da sam ja imala jako puno grešaka ovdje. Nikada sebe nisam predstavila djevom Marijom, ali ne pravim greške kao što sam ranije. Ovog puta ću poslati Dalilu, a tebe sačuvati - dodala je Aleks.

 

Ne propustite