DARA BUBAMARA POTPISALA UGOVOR - ULAZI U RIJALITIJU: Tek da čujete koliki će biti honorar

Show
DARA BUBAMARA POTPISALA UGOVOR - ULAZI U RIJALITIJU: Tek da čujete koliki će biti honorar
Dara Bubamara počinje sa snimanjem rijalitija, koji će se emitovati navodno na jesen!

Dara Bubamara počinje sa snimanjem rijalitija, koji će se emitovati navodno na jesen!

Kontroverzna pjevačica Dara Bubamara jedna je od zapaženijih estradnih dama na našoj sceni, pa zbog toga njena publika želi da je vide kako se snalazi u rijalitiju, što im je i omogućila. Naime, kako se spekuliše, Dara počinje sa snimanjem sopstvenog rijalitija, koji će se zvati ,,Puno košta". 

Podsjetimo, izraz ,,Puno košta" nastao je tokom drame sa Darinom koleginicom, Jelenom Karleušom, što je postalo viralno, pa se i danas koristi u svakodnevnoj komunikaciji. 

Dara je pristala da je kamere snimaju u stupo i to puno dva mjeseca tokom ljeta, a rijaliti će navodno početi da se emituje na jesen. 

- Dara je dobila odličan honorar, čak 250.000 evra! Za tu cifru pristala je da je kamere snimaju svuda gdje se kreće. Već su se dogovorili da je snimaju u teretani dok trenira, u spa-centru, kod frizera, u muzičkom studiju, dok vodi sina Kostu u školu, na ručku sa bivšim mužem Milanom, na kafi sa drugarom i kolegom Slobom Radanovićem, uveče na nastupima - otkrio je izvor za mediji koji je naveden na dnu teksta.

Rijaliti će navodno početi da se snima već od 1. jula, pa sve do 1. septembra.

- Dara je pristala da je snimaju pet dana nedeljno puna dva meseca. Ona je pravi zvrk, nepredvidiva je i sigurno će rijaliti biti zanimljiv. Ne bi me čudilo da pred kamerama napravi neki skandal ili da potkači neku koleginicu ili bivšeg momka...- ispričao je izvor i dodao da su neke televizije već zainteresovane da otkupe Darin rijaliti.

- Zasad je plan da se rijaliti emituje radnim danima i da svaka epizoda traje sat vremena, kao i da Dara potom u subotu u emisiji uživo komentariše sa gostima najzanimljivije detalje iz rijalitija - rekao je izvor za Informer. 

Podsjetimo, Dara je već gostovala u prvoj sezoni Zadruge i osjetila atmosferu simulacije života u imaginarijumu, te joj neće teško pasti da je kamera prati dva mjeseca u stopu.

Ne propustite