OGLASILA SE MIRJANA NAKON SUDSKE ODLUKE: Imala samo jednu poruku za Miroslava, spomenula i Lepu Brenu

Show
OGLASILA SE MIRJANA NAKON SUDSKE ODLUKE: Imala samo jednu poruku za Miroslava, spomenula i Lepu Brenu
- Borba sa Miroslavom je bila iscrpljujuća.

- Borba sa Miroslavom je bila iscrpljujuća.

Bivša ljubavnica Miroslava Ilića, Mirjana Antonović otkrila da je sud donio odluku da je Miroslav otac njenog sina Devina.

Sada je za "Blic" Mirjana otkrila da je sretna zbog presude.

- Ova borba sa Miroslavom je neizmjerno bila iscrpna, sa duševne, fizičke i finansijske strane. Bilo je i raznih zlotvora koji su vređali i provocirali, a nisu poznavali ni nas ni našu situaciju. Mnogi koji su znali istinu su ćutali sve do kraja, a onda su se oglasili u javnosti sa nekim glupim komentarima - govori Mirjana na početku za "Blic" i ujedno se zahvaljuje Lepoj Breni na pomoći i podršci.

2206891-lepa-brena-ff

- Našoj Breni svaka čast, bila je uz nas od prvoga dana, pa do kraja. Žena je hrabra i odlučna. Kada ti nešto kaže znaš da se možeš osloniti na to. To se zove karakter - ističe Mirjana koja je otkrila kako je njen sin Devin reagovao kada je sud dokazao da je Miroslav Ilić njegov biološki otac.

Mirjana Antonović

- Devin je još uvijek bio na poslu kada sam mu javila vijest o sudskoj presudi. On je poslednji saznao. Radi sa pacijentima i morala sam da čekam pogodni momenat. Kad je konačno čuo moje reči, zastao je. Pitala sam ga da li je srećan? Odgovorio mi je "Da je zadovoljan, ali da je to zadovoljstvo pomiješano sa gorčinom. Da do ovoga nikada nije trebalo doći." To nije bila njegova želja - smatra ona.

- Miroslav presudu ni ne mora da pročita. On i ja znamo istinu. Mislim da je sa njegove strane bilo samo odugovlačenje neminovnog. Ja znam da on obožava Devina samo ne znam ko je bio toliko vrijedan tog njegovog velikog samoodricanja i ogromne žrtve. Nije mu ni malo lako. Slušao je pogrešne ljude i loše savjete advokata koji su gledali svoje interese i koji su u ovom slučaju jedini pobjednici - ističe Mirjana i za kraj otkriva.

- Devin Antonović Ilić će sad konačno moći da dođe u Srbiju na odmor bez stresa. Ja ću se vratiti na jesen. Ima još dosta toga da se obavi. Zahvaljujemo se mnogima koji su bili uz nas i davali nam podršku i snagu da istrajemo do kraja. Treba pod hitno zahtjevati izmjenu ovog zastarelog zakona koji je već odavno izmijenjen u čitavom modernom svijetu - zaključuje Mirjana Antnonović za "Blic".

Ne propustite