TEK ŠTO SU SPOJILI DUŠEKE - NOVI HAOS U IZOLACIJI: Dalila skočila kao oparena, urla iz sveg glasa (VIDEO)

Objavljeno:25.05.2022 - 21:21
A A A Times Arial

Foto: Printscreen Pink.rs

Dalila Dragojević i Filip Car su otišli do izolacije, kako bi odmorili pred večerašnju emisiju. Cara je iznenadio prizor. Naime, Dalila je razdvojila dušeke, ali ih je poslije par sekundi spojila.

Foto:Printscreen Pink.rs

Ti si ozbiljna? - pitao je Car.

Mrsko mi sad, ali sad ću - dodala je ona.

Ne moraš - rekao je Filip.

Foto:Printscreen Pink.rs

Ubrzo je došlo do iste svađe kao danas, a Dalila se iznervirala. Naime, Car i dalje sumnja da će se ona vratiti Dejanu Dragojeviću.

Vidi ovako, ja se sa tobom ne igram. Ako imaš neke planove u glavi, da pretvoriš da se je sve sprdnja i igra, uradi odmah, nemoj da me zavlačiš. Ako si mi oprostio nešto, nema potrebe da prebacuješ, jer ja mogu da kljucam 24 sata. Šta hoćeš ti od mene? Da li ti fali sloboda i k*rvarluk kao danas sa Dijom u radiju? - govorila je Dalila.

To je bila sprdnja - dodao je on.

Ja ti neću braniti, izvoli, aj ti neću biti prekretnica. Ti si čovjek koji traži probleme, niti možeš da se smiriš, niti da se skrasiš. Ja sam maksimalno istrošena. Ti tražiš problem da iskališ bijes, a ja nisam od onih koja može da trpi - pričala je Dragojevićka.

Da te pitam, šta ti trpiš? Ja sam samo dao konstataciju - pitao je Car.

Foto:Printscreen Pink.rs

Ti si debilčina koja meni 9 mjeseci kljuca za Dejana... Od početka meni kljucaš za tu stvar non-stop. Ti imaš problem u glavi. Kao što si godinu dana pričao o prošloj godini, tebi je to nešto kao vau. A ti imaš opravdanja za sebe, ti si k*rvar i to je to - rekla je Dalila.

A šta si ti ako sam ja k*rvar? - pitao je Car.

Ja nisam k*rva. Da li sam ja k*rva? Ti si za sebe rekao da si k*rvar, ja za sebe nisam. Šta je tvoj problem, reci mi konkretno? - pobesnela je Dragojevićka.

Tvoj problem je poluprimitivan i poluneuk. Sa takvim kapacitetom ne možeš sa mnom! - poručio je Filip.

Foto:Printscreen Pink.rs

Dečko, ti nisi normalan, liječi se! - poručila je ona.

Foto:Printscreen Pink.rs

Detaljnije u nastavku ovog teksta.