POBJEGAO JE - MIKI ULETIO U RADIO DOK JE TRAJALA EMISIJA: Šok za sve

Show
POBJEGAO JE -  MIKI ULETIO U RADIO DOK JE TRAJALA EMISIJA: Šok za sve
Ovo nije očekivao!

Ovo nije očekivao!

Pred sam kraj "Amnezije"Nikola Grujić Gruja je otpevao pesmu koju je napisao za kćerku, a Miki Đuričić je upao u studio.

Foto:printscreen PInk.rs

Ovo je da ima moja bivša da pusti kćerki, nešto lijepo - rekao je Gruja, pa krenuo da pjeva:

Ustanem pre tebe, pa te gledam kako spavaš, a pre nego što legneš, molim se da lepo sanjaš. Molim se za tvoje zdravlje i sreću. Pile moje malo, volim te najviše na svetu. Bebo moja, ti si sunce što mi sja. Najviše te volim ja, moj živote, ljubavi najveća iskrena, dušo moja, moja srećo, moje sve - pjevao je pjevač.

Foto:printscreen PInk.rs

Gruja je odličan pevač, odličan tekstopisac, ali ova pesma nema smisla. O piletu i kćerki je trebalo da razmišlja dok je stavljao k*rac u Mimu. Kapirate li koliko je čovjek ljugav? A Dia je gluplja nego što sam mislio. Koja energija? Narode, gledajte sad ovo. On je za šamar, tako bih ga nogom u b*lju nabio. Slušao sam šta je pričao, kaže Mima voli da popije, a Gruja za svaku žurku najpijaniji. Molim vas da mu lupi šamar neko ko nema sudsku zabranu, ja častim. Nemam riječi koliko je čovjek ljigav, nije mi dobro kad ga vidim. Mima ne valja, ali on je gori! Sad se sjetio kćerke? - rekao je Miki, a Gruja je pobjegao.

Foto:printscreen PInk.rs

On nije jedini koji je napravio grešku - istakla je Dia.

Foto:printscreen PInk.rs

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

 

Ne propustite