PARE NISU PROBLEM, ALI LIJEKA NEMA - PALA SAM U NESVIJEST KADA SAM ČULA DIJAGNOZU: Najveća tuga Sanje Marinković

Objavljeno:25.05.2022 - 09:05
A A A Times Arial

Voditeljka se nije oporavila od velikog porodičnog gubitka.

Voditeljka Sanja Marinković na izmaku prošle godine suočila se sa strašnim gubitkom, poslije kog njen život nikada više neće biti isti.  Nakon samo osam nedelja borbe sa opakom bolešću njen otac, za koga je bila izuzetno vezana, je preminuo. Odlazak životne podrške ostavio je veliku prazninu u Sanjinom srcu.

"Postoje rano koje nikad neće da zarastu, kada mi je krajem godine preminuo tata. – To mjesto niko nikad neće popuniti u mom srcu. Zaista mi je uvijek teško da pričam o tome, jer to desilo zaista iznenada, bukvalno preko noći. Trenutak kada sam čula dijagnozu pala sam u nesvijest, ali bila sam dovoljno pribrana da mu ne saopštim da mu je ostalo samo dva mjeseca", ispričala je Sanja u emisiji "Premijera- vikend specijal" i otkrila kako je ocu pokušala da pomogne na sve moguće načine da mu pomogne da se izliječi.

"Otišao je, a nije ni znao od čega je bolestan. Sve sam mu rekla, moj tata je uvijek bio tu za mog brata i mene, za šta god da mi je trebalo, uvijek je tu bio tata. Ne postoji klinika kojoj nismo pisali, pare nisu bile problem, ali nažalost, lijeka nije bilo", otkrila je Marinkovićeva.

Izvor: Lepa&Srećna