EVO ŠTA MI JE NAJVIŠE SMETALO: Cecin bivši se oglasio nakon raskida, ovo malo ko zna

Objavljeno:24.05.2022 - 20:25
A A A Times Arial

Cecin bivši partner Vladimir Cvetković Cvele dugo se nije pojavljivao u javnosti.

Iako je njen emotivni život oduvijek intrigirao javnost, Ceca Ražnatović nakon smrti supruga Željka rijetko je pokazivala partnere javnosti. Sada je u sretnoj vezi s Bogdanom Srejovićem, a prije njega je bila s manekenom Vladimirom Cvetkovićem, s kojim se nakon šest mjeseci veze rastala.

"Razišli smo se zbog nepomirljivih razlika u karakterima, ali uz dogovor i bez ružnih riječi. Desilo nam se ono što se dešava i drugim parovima, tako da u našem raskidu nema ničeg senzacionalističkog. Ostaćemo prijatelji, a sačuvaću samo lijepe uspomene na vrijeme provedeno sa Vladimirom jer drugačijih nije ni bilo", rekla je Ceca poslije raskida, a Vlada je, tada priznao da mu je najviše zasmetalo ono što se dogodilo poslije veze.

"Ceca ne voli mnogo da se kreće, pa većinu vremena provodi kod kuće. Nije avanturista po prirodi kao ja. Ono što se desilo poslije veze zasmetalo mi je najviše. Imao sam određenih neprijatnosti od strane raznih novinara koji su pisali neistine, a moje komentare nisu željeli da objave", rekao je Cvetković za domaće medije koji se nakon raskida nije medijski eksponirao.

Izvor:Lepa&Srećna