KARLEUŠA BLOKIRALA ISAKA ŠABANOVIĆA: On se oglasio i SVE OTKRIO, "HTIO SAM DA.."

Show
KARLEUŠA BLOKIRALA ISAKA ŠABANOVIĆA: On se oglasio i SVE OTKRIO, "HTIO SAM DA.."
-

Popularni pjevač Isak Sabanović i bivši učesnik takmičenja "Zvezda Granda", nedavno je gostovao u emisiji "Pretres" gdje je izjavio da nije u najboljem odnosu sa Jelenom Karleušom koja je bila članica žirija u pomenutom takmičenju.

On nije prva osoba koju je Jelena uklonila sa svoje liste pratilaca, s obzirom na to da je nakon njenog odlaska iz takmičenja prvo otpratila klegu Đorđa Davida , a nakon toga ga i blokirala.

Isak je na pitanje novinara, u kakvom je odnosu sa Jelenom prvo izjavio da sa njegove strane ona uvažava ogromno poštovanje, međutim vremenom je shvatio da svi imaju pristup Jeleni Karleuši samo on ne. Kao dokaz tome govori  činjenica da je u datom trenutku želio da postavi sliku sa njom, i baš tada je shvatio da ga je Karleuša blokirala.

- Jelena Karleuša je plakala zbog životne priče Isaka Šabanovića – rekao je voditelj Stefan Usiljanin, a Šabanović je odgovorio i otkrio nešto novo.

- Ne znam da je ona plakala zbog mene, ona ne može nikako da zna moju životnu priču. Nikada je nisam uvrijedio i rekao lošu riječ o Jeleni Karleuši, hvala joj na svemu što mi je rekla i savjetovala, imam razlog zašto ovo pričam - rekao je pjevač u pomenutoj emisiji.

karleusa-glasanje-03042022-0044

Kako pišu domaći mediji, pjevač sluti da se najvjerovatnije naljutila na nekadašnjeg kolegu zbog njegovog odgovara na pitanje novinara "da li bi prije išao na ručak sa Cecom ili Jecom" kada je on izabrao Cecu, Šabanović je izjavio da ipak nema predstavu šta se desilo. 

Podsjetimo, nedavno su isplivale informacije da su Isak i atraktivna pjevačica Aleksandra Mladenović u ljubavnoj vezi već nekoliko mjeseci.

Isak je takođe izjavio da je bilo veoma teško kriti takvu vezu, bili su primorani da izlaze na kafu sa više osoba i uvijek bi sjedili jedan preko puta drugog, da ne bi izazvali bilo kakve sumnje. Na pitanje novinara da li su to prave muke, Isak je kroz osmijeh odgovorio: "Ipak su to slatke muke".

(Telegraf.rs)

Ne propustite