OGLASILA SE MARIJA KULIĆ! "HVALA BOGU DA SE OVO DESILO": Nakon Miljanine diskvalifikacije donjela važnu odluku kao njen staratelj!

Objavljeno:24.05.2022 - 15:10
A A A Times Arial

Foto: Kurir.rs

Nakon što su Miljana Kulić i njen dečko Nenad Macanović Bebica diskvalifikovani iz "Zadruge", oglasila se njena majka Marija Kulić za "Blic".

- Ćuti, samo kad je izašla. Od sutra mijenjam broj - kazala je majka kontraverzne učesnice i dodala:

- Bože me sačuvaj! Rijaliti… Da komentarišem njihove gluposti i Miljanine gluposti. Hvala bogu da je izašla, da živi normalno, da se unormali i da živi život kao što je živjela napolju prije nego što je ušla. Sa čovjekom je koji je voli - zaključila je Marija za "Blic".

- Zadrugari, zvanično vas obavještavamo da je Miljana i Nenad zvanično diskvalifikovani zbog sramnog i agresivnog ponašanja prema voditelju i prema svim zadrugarima, a televizija Pink će u skladu sa njenim ugovorom pokrenuti tužbu po hitnom postupku i potraživati po 50.000 eura na iznos kazne. Pozdrav Veliki šef - glasilo je pismo.

Inače, Miljana je sinoć fizički nasrnula na voditelja Milana Miloševića, kada je tokom emisije pogodila kamenom.A tokom dana su Miljana i Nenad nasrnuli na Lazara Čolića Zolu.