SAŠA I SUZANA POPOVIĆ NAPRAVILI LUKS SVADBU ZA SINA, EVO ŠTA SU MU POKLONILI ZA VJENČANJE: Poklon vrijedan pravo bogatstvo

Show
SAŠA I SUZANA POPOVIĆ NAPRAVILI LUKS SVADBU ZA SINA, EVO ŠTA SU MU POKLONILI ZA VJENČANJE: Poklon vrijedan pravo bogatstvo
.

Suzana Jovanović i Saša Popović i dalje sabiraju utiske sa svadbene ceremonije koju su prošle nedjelje upriličili za svog sina Danijela, koji je izgovorio sudbonosno "da" izabranici Tijani.

3029825-sasa-ls
Popović, koji na naslkednika svoje supruge iz prvog braka gleda kao svoje dijete, i pjevačica su novopečenim mladencima pored svadbenog veselja poklonili i luks stan u zgradi koju nekadašnji direktor "Granda" zida na Bežanijskoj kosi. Supružnici već imaju svoj krov nad glavom u kojem trenutno žive, a nova nekretnina je svakako dobrodošla.

3031281-dfsgfdsg-ff

 Prema saznanjima, Tijana i Danijel planiraju veliku porodicu i svakako da će im veći stan odgovarati. Suzani i Saši su djeca na prvom mjestu kao i njihova sreća, pa se trude da im u životu i karijeri maksimalno pomognu.

Inače, Popović je uložio 7.350.000 eira za izgradnju kompleksa, a potražnja za stanovima uveliko traje. Kako su mediji ranije, objavili cijena kvadrata je od 2.200 do 2.600 evra bez PDV. Najtraženiji su najmanji stanovi od 47 kvadrata. Mnogi pjevači i sportisti već su kaparisali stanove, pa će Danijel i Tijana svakako imati poznate komšije. Za opremanje luks stanova angažovana je firma Viki Miljković, koja uređuje domove bogataša. Za sada nije poznato da li će u ovom kompleksu Danijel i njegova supruga da žive ili će tu nekretninu da rentiraju.

Izvor:Kurir

Ne propustite