NAJBOLJI LIJEK ZA ČIŠĆENJE KRVNIH SUDOVA: Ovaj čudesni, a jeftin sok ispraće arterije i smanjiti holesterol za samo 10 dana(RECEPT)

Objavljeno:23.05.2022 - 19:56
A A A Times Arial

Foto: printscreen

Savremeni tretmani i lijekovi, te različiti kućni lijekovi mogu spriječiti pogoršanje začepljenih arterija i smanjiti rizik od kardiovaskularnih bolesti .

Za začepljenje krvnih sudova kažemo da je ozbiljno zdravstveno stanje, budući da talozi plaka unutar zidova arterija ograničavaju protok krvi, usljed čega hranjive materije i kiseonik ne mogu doći do svih dijelova tijela, uzrokujući ozbiljnu štetu i nepravilnu funkciju organa.

Ovo ozbiljno stanje u različitim dijelovima tijela uzrokuje različite zdravstvene probleme kao što su bolest periferne arterije, bolest karotidne arterije, bolest koronarnih arterija, pa čak i moždani i srčani udar. Simptomi začepljenih arterija uključuju bol u prsima, slabost, gubitak apetita, znojenje, mučninu, anksioznost i vrtoglavicu, iako se u većini slučajeva ti simptomi javljaju kada problem postane ozbiljan.

Više simptoma povezanih s ovim stanjem u različitim oblicima bolesti arterije jesu hladne noge, bol u nogama, nemogućnost pomeranja ruku ili nogu, utrnulost na jednoj strani tela i gubitak vida samo s jedne strane.

Izuzetno je važno dijagnostifikovati začepljene arterije na vrijeme, budući da se mogu razvijati lagano i progresivno.

Savremeni tretmani i lijekovi, te različiti kućni lijekovi mogu spriječiti pogoršanje začepljenih arterija i smanjiti rizik od kardiovaskularnih bolesti.

Ovdje ćemo vam pokazati prirodni lijek koji će pročistiti arterije od viška masti i soli, ojačati srce, očistiti vaš organizam, očistiti jetru, bubrege i ostale organe.

Osim toga, ubće ćelije raka i djelovati preventivno na mnoge bolesti. Pored svih ovih prednosti i ukusno je i jednostavno za napraviti.

Sastojci

3 jabuke
1 nar

Priprema

Oljuštite jabuke, isjeckajte, a nar očistite i njegove bobice zajedno sa jabukom stavite u blender. Dodajte i malo vode. Dobijeni sok pijte 2 puta dnevno po čašu. Primjetićete znatno poboljšanje.