"SVE JE OVO RIJALITI IGRA" DALILA PRIZNALA PRED KAMERAMA, GLEDAOCI ZGROŽENI: Mislili su da je njihova ljubav stvarna (VIDEO)

Show
"SVE JE OVO RIJALITI IGRA" DALILA PRIZNALA PRED KAMERAMA, GLEDAOCI ZGROŽENI: Mislili su da je njihova ljubav stvarna (VIDEO)
.

U toku je još jedna podjela budžeta, a ovonedeljni vođa dao ja sljedeći budžet Dalili Dragojević.

Dalila mali budžet. Želio sam da joj dam mali budžet i dao sam. Promijenila mi je mišljenje o njoj i Car, jer sam mislio da se pomirila samo zbog svadbe i da joj on ne bi pravio problema i ppnižanja. Mislio sam da je to igra i taktika i da si se on Anđela pomjerila zbog Dije. Rekla si mi da si igrala juče 2Igru istinu" sa Carem i da si mu priznala da ti je to bila igra, a rekla si mi sad i da si priznala to kod Ivana Šopić. Mislim da to nije lijepo - pričao je Karić.

Da, ja sam kod Ivana Šopić na intervju rekla da se osveta servira hladna. Na kraju sam se osvetila sama sebi. Đedović je rekao kad se igraš ne možeš da naškodiš sebi, a kad se preigraš naškodiš sebi. Igrala sam se na svoju štetu, meni se obilo o glavu. Trebalo je da ispadne drugačije, ali sam prekucala - dodala je ona.

Mali budžet i za Cara. On koliko god da je glumatao da te šikanira, mislim da je mnogo zaljubljeniji i da ima više emocija nego što ti imaš prema njemu -
Ja imam emocije, samo nemam povjerenje, a nema ni on u mene. Izgubilo se poštovanja i povjerenje. Sinoć smo pričali o životu, spoljnom sveijtu i po prvi put smo se opustili. Saznala sam mnoge stvari, kao što je i on od mene. Rekao mi je da je iz svojih gluposti i muških nagona napravio stvari zbog kojih se stvarno pokajao. Znam kako se ponašao prema Sanji, nije je pogledao i rekao dobar dan. Znam i za Anu da je rekla da je zaljubljena, on je rekao da ne vidi budućnost. Upozoravao je Anu kako da se ponaša, ali vidim da je hladno. Uzeli smo samo Maju Marinković da sam mogla da se osjećam povrijeđeno. Pitala sam za izolaciju i rekao mi je da je tu bio pokušaj i da je bilo glupo da se to dešava. Mnogo smo saznali i ja sam to priznala. Filip je znao o čemu se radi, samo nije znao do sinoć da sam kod Ivane Šopič rekla da je to to - pručala je Dragojevićka.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

 

Ne propustite