Jeziva smrt u SAD: Mladića (18) progutala rupa u pijesku na plaži

Objavljeno:23.05.2022 - 16:28
A A A Times Arial

Foto: Screenshot

Jednoj porodici iz američkog Mainea godišnji odmor pretvorio se u tragediju. Tinejdžer i njegova sestra iskopali su rupu na plaži New Jerseyja i ostali zarobljeni ispod pijeska, javlja ABC news.

Naime, Levi Caverly (18) i njegova sestra (17) bili su prošlog utorka na odmoru s roditeljima te su u jednom trenutku odlučili koristiti frizbi da iskopaju rupu u pijesku, koja ih je 'progutala'.

"Tinejdžeri su navodno kopali veliku rupu koja se srušila i zarobila oboje", objavila je policijska uprava Toms Rivera u priopćenju na Facebooku.

Levi Caverly je cijeli bio pod pijeskom, a njegova sestra zakopana do grudi. Ekipe hitne pomoći satima su radile na oslobađanju tinejdžera koristeći raznu opremu.Djevojka je spašena te joj je pružena pomoć na mjestu događaja, a njezin brat je preminuo. Majka tinejdžera, Angela Caverly, rekla je da je njena kćerka fizički dobro.

"Ovo je bio naš prvi put na ovu plažu, gdje smo pokušali imati odmor", rekla je i dodala da ne žali što je došla u New Jersey.

"Tako je kako je. Ne možete to promijeniti", kazala je majka te dodala kako je njezin sin svirao bubnjeve u bendu i sam učio kodirati.

Gradonačelnik Maurice B. "Mo" Hill rekao je da se incident dogodio van sezone, jer inače bi na plaži spasioci koji obično sprječavaju ljude da kopaju duboke rupe na plaži.

Izvor: Radio Sarajevo