BLAGO VAMA!

4 ZNAKA ČEKAJU VELIKE PARE DO 29.MAJA: Bukvalno će plivati u novcu

Objavljeno:21.05.2022 - 16:31
A A A Times Arial

Foto: Printscreen

Veoma povoljan period za 4 znaka, naročito do 29. maja.

Pred nama je nedjelja puna obrta, jer Marsa prelazi iz Riba u Ovna, gdje će se pridružiti Jupiteru, pa će promeniti i finansijsko stanje horoskopskih znakova.

S druge strane retrogradni Merkur je na snazi, pa nas upozorava da se nasedamo olako na obećanja raznih osoba, naročito u vezi novca.

Znakovi koji će imati novac do 29. maja su Ovnovi, Vage, Lavovi i Ribe.

Ovan

Planeta akcije Marsa ulazi u vaš znak, pa će vam se svaka inicijativa isplatiti. Venera u prvom polju ukazuje da vaša finansijsko stanje zavisi isključivo od vas. Novac će se u narednim danima bukvalno lijepiti za vas.

Vaga

Mars u Ovnu doprinosi da ostvarite novo poslovno partnerstvo. To može da bude izazov i uz komplikacije ali i da vam donese novac. Moguća je saradnja sa Ovnovima.

Lav

Jeste da je Merkur retrogradan ali ćete uz mučenje uspjeti da naplatite neki novac koji vam se duguje. Sunce u Blizancima pruža vam snažnu podršku prijatelja. Moguće je da ostvarite neko svoje nadanje i to u narednim danima.

Ribe

Puno drugo polje ukazuje da imate priliku da zaradite novac sa više strana. To podrazumeva da će pare da pristižu iz više izvora, a odličan je period da zahtjevate povišicu.