DALILA VIDJELA CARA I DEJANA KAKO SE GRLE I POLUDJELA: A da vidite Carevu reakciju - USTAO I DEJAN

Show
DALILA VIDJELA CARA I DEJANA KAKO SE GRLE I POLUDJELA: A da vidite Carevu reakciju - USTAO I DEJAN
-

Zadrugari su pogledali video klip gdje Filip Car i Dejan Dragojević zajedno nasmijano poziraju gledajući u kameru, dok indirektno podbadaju Dalilu Dragojević.

Dalili nije bilo dobro kada je vidjela njihovo ogovaranje.

- Šta da radim, njegova bivša žena, moja buduća žena, ne znam šta da radim nego da se šalim. Tada nismo bili u dobrim odnosima, namjerno je radila neke stvari kako bi me iznervirala, šta sam trebao da uradim. Jeste možda malo degutantno, ali šta sada... - govorio je Car.

- Ovo je moj bivši muž, znaš šta sam sve prošla sa njim... Ne može ovo da se mjeri ni sa čim... - dodala je Dalila.

- Ne možemo mi da se družimo i to nije prirodno, ali ga poštujem. U milion situacija sam osjetio poštovanje i tu zadršku da neke stvari ne komentariše možda onako kako je želio i ja samo uzvraćam. Nikada nećemo moći biti prijatelji ili drugovi, ali da ćemo se šaliti, smijati ili sprdati sa našom situacijom, zašto da ne? Kada vidim sebe kako izgledam kako sam se ugojio, na šta ličim, zašto se ne bih šalio... Naša situacija je u neku ruku bizarna - govorio je Car.

- Ovo je bilo ružno i ja bih zamolio da nam se organizuje ring. Svima je nenormalno, on ima smiješne fore, ne mogu da budem ljut, ne mrzim nikoga. Sjedimo, smijemo se, ne može da se pobjegne. Ima neke smiješne fore, Karić je kao vođa rekao da oni budu mladenci, gledaoci su odlučili da Aleks i ja budemo - pričao je Dejan.

- Aleks i ja da smo pričale o polnim organima nama bi rekla da smo kur*etine - ubacila se Dalila.

- Meni su neke stvari bile čudne, neke stvari između Dalile i njega okej, ali ne mislim niti da je pi*ka, niti da je neki bezveze, nema zle krvi, to što se desilo, desilo se - ubacio se Car.

 

Ne propustite