"ZATRUDNILA JE, A JA SAM TADA...", OGLASILA SE DALILINA MAJKA NAKON ŠOK ISPOVIJESTI: Sve priznala

Objavljeno:20.05.2022 - 16:03
A A A Times Arial

Emina Mujić otvoreno je govorila o ćerkinoj kiretaži

Dalila Mujić nedavno je priznala da je sa 17 godina imala ab,ortus, a ta informacija najviše je potresla njenog oca Husa Mujića, koji je prvi put čuo da je njegovaK ćerka bila u drugom stanju.

Dalilina majka Emina sada je otkrila detalje vazane za abo.rtus koji su šokirali mnoge.

- Što se tiče abor.tusa, Dalila se zabavljala sa jednim momkom još kao tinejdžerka, išla je još u školu. Pri završetku škole njen momak i ona mislili su da žive zajedno i ona je ostala trudna. Jednog dana je došla i rekla mi da ima nešto da mi kaže i počela da plače. Ona je sa mnom pričala o svemu i uvijek sam za nju radila sve što jedna majka može da uradi. Ona je moje dijete i život bih dala za nju - priča Dalilina majka i nastavlja:

- Na ab,ortus nisam išla samo ja, već njen momak, a ja sam potpisala da se to uradi jer je ona imala 17 i po godina. To je uradila kod doktora Balića u Tuzli, što možete sve da provjerite.

Emina je takođe otkrila šta se dešavalo nakon izvršene kiretaže:

emina-mujic-1-ses-e1640354066309

- Taj dečko je nije ostavio poslije toga. Mi tada odlazimo za Beč, a on je došao iz Švajcarske da je moli da se pomire, međutim, on je uradio neke stvari, u stvari, našao se sa dvije devojke i Dalila nije mogla da podnese psihički da je prevarena. Danima je plakala. Dok je išla u školu, on ju je čekao ispred, njeni profesori su znali da me pitaju da li me je strah zbog toga, a ja sam govorila da nije jer sam ga znala. Znao je da me pozove hiljadu puta kada bi se posvađali - priča Emina i dodaje:

- Bila je to tinejdžerska ljubav. U Beču smo bili kod Husine sestre, za koju sada pričaju da joj Dalila nema pristup. Ima Dalila pristup svima, i tetkama, i sestrama, i stričevima, samo su stričevi takvi da imaju neki svoj poseban život, ali ne daj bože da se nešto desi Dalili, oni su svi tu, i to je uvijek tako bilo i kad smo živeli u Beču. Oni su bili svi za jednog jedan za sve. Kad bi neko od njih imao neki problem, rješavali su ga zajedno. Njih je petoro braće, i između sebe su često imali nekih svađica, ali to je normalno. Sad su to ljudi u godinama.

- Taj momak je želio da se oženi Dalilom, volio ju je, a i ona njega. Želio je da zove i Husu, ali ona je bila prestravljena, uvijek je imao neki autoritet nad njom. Uvijek me je pitala zašto branim njenog babu, pa branim ga zato što nemam šta loše da kažem za tog čovjeka - priča Emina i dodaje:

- On je stvarno na mjestu, to što pričaju za djecu njegovu sa prvom suprugom, to je laž. Ta djeca su ostala sa ca majkom da žive, ali sva djeca su dolazila i kod nas u stan i u lokal, a Huso im je davao i kupovao šta god su poželjeli, od para do garderobe, niko nije ni ganjao alimentaciju - zaključila je Emina.

(Telegraf.rs)