3 HOROSKOPSKA ZNAKA OD 20. MAJA DO 20. JUNA ČEKA VELIKA SREĆA: Provjerite jeste li na spisku

Objavljeno:19.05.2022 - 12:29
A A A Times Arial

3 horoskopska znaka očekuje sreća dok je Sunce u Blizancima - od 20. maja do 20. juna oni će biti pobednici života!

Sunce ulazi u znak Blizanaca21. maja i boraviće u njemu sve do 21. juna 2022. godine. Vladavina Blizanaca je moćan period, iako predstavlja dualnost i može biti simbol manipulacije, u ovom periodu možete biti brezi i dosjetljivi. Vaše želje su pojačane, a Merkur koji je planeta vladar Blizanaca, donosi veliku snagu i lekcije - od njega ćemo posebno učiti jer je retrogradan.

Najbolje će tokom vladavine Blizanaca prtoći oni koji će naučiti da budu fleksibilni, da otvore um i prilagode se svakoj situaciji. Pred mnogim znakovima je period druženja, napretka i povezivanja - moguće je obnoviti i neka stara prijateljstva. Saznajte koja 3 horoskopska znaka će dobiti ono što žele od 20. maja do 20. jula dok je Sunce u Blizancima:

Blizanci

Dragi Blizanci, ovo je idealno vrijeme da se fokusirate na sebe i svojeciljeve. Šta ste spremni da promijenite? Imate odlučnost da sledite ono što ste zacrtali. Kormilo broda života je u vašim rukama - vi upravljate i rukovodite, vi ste spremni da mijenjate pravac, izaberete put. Vrijeme je da se udubite u svoju autentičnost i ono što vas čini jedinstvenim. Uslijed uticaja Merkura , možete više razmisliti o svojim vezama i emotivnim odnosima. Bez obzira da li je riječ o prijateljstvu, partnerstvu ili porodici, znaćete kako da postupite. Stavljate sada sebe na prvo mesto, posvećujete se razvoju svog bića maksimalno.

Vaga

Dok se Sunce kreće kroz Blizance, Vage su spremne da prizovu još avantura u svoj život. Moguće je da ćete napokon isplanirati i aktivirati se na putovanju o kojem dugo maštate. Kada Venera uđe u Bika 28. maja, pripremite se da uđete u nepoznati teren koji od vas traži da prihvatite svoju ranjivost - tada je idealan trenutak da njegujete ljubavne veze. U ovom periodu možete ostvariti puno romantičnih ambicija. Idite polako, ne žurite i vjerujte u proces. Ovaj period je definitivno vaš!

Vodolija

Napokon možete da se oslobodite stresa i napetosti - sada je vreme za više zabave! Vladavina Blizanaca donosi sjajne promjene u vaš život. Na poslu vas očekuje olakšanje, kreativnost, lijepe želje - možete ostvariti na jednostavan način ono što ste planirali. Obradujte sebe, priuštite sebi zadovoljstvo, povežite se sa sobom. Ukoliko već dugo razmišljate o nekoj osobi ili početku veze, sada je vrijeme da to i uradite. Krajnje je vrijeme da zasijate, sav vaš trud će se konačno isplatiti. Skupite hrabrost, ostvarite svoj san!

Izvor: Sensa