KO JE PRVI MUŽ SA KOJIM SUZANA JOVANOVIĆ IMA SINA: Udala se u 17. godini, brak je trajao samo 7 mjeseci!

Show
KO JE PRVI MUŽ SA KOJIM SUZANA JOVANOVIĆ IMA SINA: Udala se u 17. godini, brak je trajao samo 7 mjeseci!
-

Bračno putovanje Saše Popovića i Suzane Jovanović traje dvije i po decenije, ali rijetko ko zna ko je muškarac sa kojim pjevačica ima sina iz prvog braka!

Suzana Jovanović i Saša Popović u braku su više od dvije decenije i važe za jedan od najskladnijih parova na javnoj sceni.

Vjenčali su se 1998. godine na ceremoniji koja je u to vrijeme bila jedna od najglamuroznijih i najvećih, a kumovali su im Lepa Brena i Slobodan Boba Živojinović. Svadba je održana tri godine nakon sudbonosnog susreta.

Ali, pijre Saše Popovića pjevačica je voljela jednog harmonikaša sa kojim je dobila sina Danijela. Njemu danas ne pominje ni ime, te javnost ne zna kako se on zove ni kako izgleda, ali mediji su svojevremeno pisali kako su se oni upoznali.

Naime, Suzana je već sa 15 godina nastupila je na jednoj komšijskoj svadbi i dobila svoj prvi honorar i potom uplovila u muzičke vode. Karijera joj je ukrstila puteve s jednim harmonikašem, za kojeg se udala već u osamnaestoj godini, pisao je jednom Alo.

Dobili su sina, ali su se razveli samo sedam mjeseci nakon rođenja Danijela, pa se tada pjevačica vratila u porodični dom.

Danijela je Saša prihvatio i odgajio kao svog sina!

278833-2797187-sasapopovic02damirdervisagic-ls-ff

foto: Kurir.rs

— Otac je onaj koji brine o vama, bez obzira na to da li je biološki ili ne. Sale (Popović, prim. aut.) ga je i školovao i othranio i gdje god da ima priliku ističe da je Danijel i više nego njegov sin — ispričala je pjevačica svojvremeno i dodala da njen sin ne želi da čuje ni riječ o svom biološkom ocu.

— Danijel ne želi da pričam o njegovom pravom ocu, nije zaslužio da ga pominjem. Danijel je odrastao sa Sašom i sa mnom i njegov pravi otac je Sale. Sve što je naučio naučio je od njega. On radi kod nas u "Grandu", u režiji, kao ton-majstor, i odlično se snašao. Meni srce raste svaki dan kada čujem da ga ljudi hvale, napravili smo od njega divnog čovjeka i vjerujem da će jednog dana biti divan suprug — ispričala je Suzana prije nekoliko godina.

(Stil.Kurir.rs)

Ne propustite