KARIĆ U ŠOKU KAD JE VIDIO ŠTA JE DALILA POSLJEDNJE URADILA: "Ovo je previše" (VIDEO)

Objavljeno:11.05.2022 - 19:04
A A A Times Arial

Nakon haosa u emisiji "Amnezija", u studio se vratio Stefan Karić, koji je analizirao odnos Dalile Dragojević i Anđela Rankovića i sve situacije koje ih okružuju.

Vrte se u krug, nema rješenja, jedno Đedović, jedno Anđelo, jedno Dalila, treće Mića, koji je problem? Ne znam šta se dešava - rekao je Karić.

Vidjećemo te situacije i to - dodoa je Car.

Ja samo mislim da Dalila prema tebi ima emociju. Sad mi govore da je k**rva i ološ jer radi ovo sa Anđelom - nastavio je Karić.

Zar nema pravo da uđe u neki normalniji odnos? - pitao je Ša.

 - Ima, ali kada završi sa nekim odnosima. Za neku djevojku je ovo mnogo, a ne za ženu koja je prevarila muža - govorila je Stefan.

Djeluje kao da se plaši samoće - dodao je Karić.

 - Za mene su to normalne stvari - dodao je Ša.

 - Za tebe su mnoge stvari normalne. Nakon ove priče koju je ispričao Dejan, ova priča koju je ispričao Anđelo, priča da sam ja za sve kriv, da ja znam, a ja ne znam šta više znam. Nego, šta se dešava sa tobom, Mensurom i Milicom? - pitao je Car.

Mensur spava u krevetu, ne provodi toliko vremena u hotelu, ne želim da ga sad nešto odvajama... Žao mi je, sad je u nekoj lošoj situaciji, ali džabe, taj odnos je nezdrav, bolestan, loši su i po jedno i po drugo. Treba Milica da ga razumije u ovim situacijama. Te pjesme koje piše po krevetu, to joj sada ne treba. Mislim da i ona treba da ispoštuje svoju porodicu, ni njeni nisu za to... Žao mi je što je ušao u odnos sa bilo kojom djevojkom, on je napolju totalno druga osoba. Niste upoznali Mensura onakvim kakav jeste - pričao je Karić.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.