VEĆ 3 GODINE NOSI ZAVOJ NA RUCI, A SAD JE OTKRIVEN RAZLOG: Niko nije imao pojma (FOTO)

Objavljeno:27.04.2022 - 15:13
A A A Times Arial

Nije u pitanju sujeverje, već pravi problem sa kojim se Francuz nosi u potpunoj tišini.

Karim Benzema postigao je dva pogotka u porazu Reala od Manchester Cityja sa 4:3 u prvom meču polufinala Lige prvaka, a jedan detalj privukao je veliku pažnju.

Navijači su godinama unazad navikli da gledaju Benzemu koji nosi zavoj na desnoj ruci, a ove sezone je više puta desnu pesnicu dizao visoko u vazduh jer je 41 put proslavljao pogodak na 41 susretu, a uz to ima i 13 asistencija.

Ipak, sve vrijeme se u potpunoj tišini i bez pominjanja Benzema nosi sa ozbiljnim bolovima.

Sve je počelo 13. januara 2019. godine kada je Real savladao Betis sa 2:1 kada Benzema se u nadokandi prvog poluvremena našao na travi.

Previjao se od bolova posle uklizavanja Marka Bartre, ali problem nije bio sa nogom, koljenom ili skočnim zglobom… Isprva nikome nije bilo jasno zbog čega je Benzema bio toliko loše, a onda je utvrđeno da je pao na mali prst ruke, te da je polomio kost.

Pogledajte slike na OVOM LINKU

Benzema je odlučio da se kocka, pa je prvi sljedeći meč protiv Seville prvi put odigrao sa zavojem i specijalnom bandažom koja košta 40 eura.

Od tog momenta je stalno igrao sa ovom bandažom, prije svega kako bi zaštitio prst u slučaju pada (u međuvremenu je kost srasla neprirodno, pa ima kvrgu na prstu), ali i kako bi ga manje boljelo u toku igre.

Od utakmice sa Betisom je Benzema postigao 116 od ukupno 320 golova u dresu Reala.