Ko preživi, pričat će: U oktobru nekim horoskopskim znacima crno se piše

Horoskop
Ko preživi, pričat će: U oktobru nekim horoskopskim znacima crno se piše
Zvijezde kažu da će tmurni i hladni oktobar biti koban za neke znakove, provjerite da li ste među njima.

OVAN
Posao: Ono što već dugo priželjkujete, a to je mnoštvo pozitivnih događaja u javnosti će se konačno i realizovati. Ovo je izuzetno povoljan period za pronalazak novog posla, bilo da već radite ili ste u dugotrajnoj potrazi. Ono po čemu ste u prednosti u odnosu na druge su vaša urođena upornost, pronicljivost i spremnost da date 1000 posto od sebe. Svakako treba da znate da potpisivanje ugovora treba da realizujete u drugoj dekadi mjeseca, dok je prva dekada povoljnija na finansijskom planu. Budite strpljivi i sve će lagano doći na svoje u bližoj budućnosti, poručuje mjesečni horoskop.

Ljubav: Cijeli oktobar vam je u znaku potpisivanja, pa je ovo idealan period i za ulazak u bračne vode.Ipak, koliko god maštali da što prije ponesete burmu, gledajte da to ne bude 6., 10., 15. i 24. oktobra, jer su to dani sa bioritamskim brojem datuma 7, koji ukazuje na razvod!

Zdravlje: Bićete pod stresom što će se momentalno odraziti na vaš digestivni trakt, zato bi bilo najpametnije da manje jedete, a odmarate se više.

Ne propustite