EVO KAKO IZGLEDA MAJKA SANDRE REŠIĆ: Prva Ninova žena, iznenadit ćete se

Show
EVO KAKO IZGLEDA MAJKA SANDRE REŠIĆ: Prva Ninova žena, iznenadit ćete se
-

Nino Rešić, bio je jedan od najpopularnijih folk pjevača na ovim prostorima devedesetih godina. On je preminuo prije 11 godina, a pjevačevim stopama nastavila je njegova kćerka Sandra Rešić, koja je na početku pjevačke karijere.

Nju vrlo dobro znate, još iz takmičenja “Zvezde Granda”, ali njenu mamu niste imali do sada prilike da vidite. Sandra je putem svog Instagram profila pokazala mamu Slavicu i tim potezom tada oduševila pratioce.

Podsećamo, Slavica Rešić bila je prva žena pjevača Nina Rešića, a u tom braku su dobili kćerku Sandru. Još dok je Sandra bila mala Nino i Slavica su se razveli, a onda se on oženio još dva puta.

– On je bio jako duhovit, jako dobar i kod njega nisi mogao da imaš one teške teme, da mi sad zasjednemo i pričamo o politici i tim temama. Dođe sa koferom u ruci koji je težak preko tonu i mi sad to otvorimo kad kod njega samo knjige i kaže moja majka “Šta ćeš da radiš sa ovim knjigama?”, a on je odgovarao “Pa da čitam” – ispričala je Sandra jednom prilikom o svom ocu.

(Express/alo)

Ne propustite