BH Fanaticosi poručili selektoru BiH: Petev odlazi! Prozvali i čelnike NS BiH

Objavljeno:13.04.2022 - 21:56
A A A Times Arial

Navijačka grupa BH Fanaticos poslala je jasnu poruku selektoru fudbalske reprezentacije Bosne i hercegovine Ivaylu Petevu i Nogometnom savezu BiH.

Popularna navijačka grupa Bosne i Hercegovine poslala je poruku selektoru IvaylU Petevu da želi njegov odlazak, objavivši fotografiju uz poruku: “Petev odlazi!”

Fanaticosi su nezadovoljni zbog rezultata koje je aktuleni selektor BiH napravio preuzevši klupu Zmajeva, a na predstavljanju je poručio bh. javnosti da mu sude po rezultatima. Nakon toga završio je kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo kao selektor sa najlošijim kvalifikacionim ciklusom u historiju nacionalne A selekcije.

Također pored toga objavili su fotografije predsjednika NS BiH Vice Zeljkovića, tehničkog direktora i kordinatora svih selekcija Zvjezdana Mismovića, generalnog sekretara Adnana Džemidžića i članova Izvršnog odbora NS BiH uz natpis: “Ko je sljedeći?”

Nezadovoljstvo prema Nogometnom savezu BiH raste iz dana u dan, pored loših rezultata mnogo je problema u savezu, jer Državna agencija za istrage i zaštitu provjere sumnjive ugovore saveza, a uz to mnogo je nejasnoća u projektu 12 hibridnih terena koje je saveza senzacionalno najavio.

Izvor:N1