BILA JE NAJATRAKTIVNIJA U SURVAJVERU, PA SE UDALA ZA NAJBOLJEG DRUGA: Poslije razvoda dobila dijete s njim, a evo kako SAD IZGLEDA (FOTO)

Show
BILA JE NAJATRAKTIVNIJA U SURVAJVERU, PA SE UDALA ZA NAJBOLJEG DRUGA: Poslije razvoda dobila dijete s njim, a evo kako SAD IZGLEDA (FOTO)
Bivšu manekenku Katarinu Vučetić pamtimo kao učesnicu rijalitija "Survajver" 2010. godine kada je mamila uzdahe muškaraca svojim atraktivnim telom.

Bivšu manekenku Katarinu Vučetić pamtimo kao učesnicu rijalitija "Survajver" 2010. godine kada je mamila uzdahe muškaraca svojim atraktivnim tijelom.

Na ostrvu je tada bila zajedno sa Gocom Tržan i Andrejom Maričićem, a publiku je oduševljavala i svojom fizičkom formom i mentalnom snagom. Dugo se prepričavao i njen peh kada joj je prilikom izlaska iz vode spao gornji dio kupaćeg kostima.Kćerka vojnog pukovnika i majke profesorice na Višoj pedagoškoj školi se nakon završetka rijalitija povukla iz javnosti, a u mediji su pisali i o njenoj neobičnoj ljubavnoj priči.

Naime, ova rođena Kruševljanka koja je odrasla u Nišu se 2013. godine udala za svog najboljeg prijatelja, građevinskog investitora Darka Manojlovića.

 Kako je planula ljubavi između njih?

Katarina i Darko su skoro petnaest godina jedno drugom bili su nerazdvojni prijatelji i savetnici koji su često međusobno osmišljavali vjenčanja na kojima je trebalo i da ukrste kumstva.

Međutim, sudbina je umiješala prste i spojila ih. Iz prijateljstva se rodila ljubav i par se vjerio, nakon čega su se i vjenčali.Nažalost, njihov brak nije opstao!

"Darko i ja razveli smo se u septembru 2019, posle sedam godina braka. Jednostavno, naši pogledi na život postali su toliko različiti da smo shvatili da svako treba da krene svojim putem. Naravno, ne kaže se tek tako da je na skali stresova razvod odmah iza smrti voljene osobe. Ni meni nije bilo lako, ali kad si psihički spreman za neki korak, onda ga lakše učiniš", rekla je Katarina svojevremeno.A onda je u njen život ušao sadašnji suprug Predrag Ilić, bivši dečko voditeljke Rade Radenović. Njihovom poznanstvu kumovao je Dr. Filgud.

"U stvari, on nas je upoznao još 2013, ali sam ja tada bila pred udajom, pa sam muškarce posmatrala potpuno drugačije. Kad je saznao da sam se razvela, Filgud se odmah dao u akciju, a ja se čak nisam sjetila da nas je već upoznao. (smijeh) Kad sam krenula od kuće, pomislila sam „ma, idem na sat vremena“, a ostadosmo skoro šest sati. (smijeh).Malo pomalo, postajali smo sve bliži. Onda sam shvatila da mi je Peđa vratio vjeru u ljubav. Možda je pretjerano reći da sam je izgubila, ali kad nekome bezrezervno vjeruješ i misliš da je to što imate zauvijek, a onda se sve sruši, normalno je da postaneš mnogo oprezniji. Međutim, Bog sve postavi na svoje mesto", rekla je Katarina u jednom intervjuu.Prošle godine dobili su sina, kojem su dali staro srpsko ime Vukman.

Katarina je u julu 2007. godine, dospkela je u centar medijske pažnje nakon što je spasila život čovkeku koji je želio da skoči sa Brankovog mosta. Katarina ga je ubijedila da to ne čini, a on joj je pružio ruku i sišao sa ograde.

Novi.ba/Stil.rs

Ne propustite