PUN MJESEC DONOSI SREĆU ZA 3 HOROSKOPSKA ZNAKA: 18. marta nevjerovatne promjene i najbolje šanse ikada!

Zanimljivosti
PUN MJESEC DONOSI SREĆU ZA 3 HOROSKOPSKA ZNAKA: 18. marta nevjerovatne promjene i najbolje šanse ikada!
.

Ovo su 3 najsretnija horoskopska znaka za vrijeme punog Mjeseca u Djevici od 18. marta - čekaju ih lijepe promjene, lični razvoj i podrška iz snova!

Posljednji dani zime završavaju se pod sjajom punog Mjeseca u Djevici 18. marta - vrijeme je da se oslobodite svega što vam više ne služi. Ovaj pun Mjesec događa se samo tri dana prije prolećne ravnodnevice, pa astrolozi ističu da je period izuzetno koristan za ostavljanje loših i prihvatanje dobrih navika. Imate šansu da kreirate najbolju verziju sebe, donesite praktične izbore u pravcu postizanja svojih ciljeva.

Moguće je da ste u vladavini Riba skloni sanjarenjima, ali pun Mjesec vas motiviše da se fokusirate na praktičniji način razmišljanja. Nažalost, neće baš svako moći da s eprilagodi energiji ovog mjesečevog ciklusa. Oni koji uspiju da plove ovim energetskim tokom, mogu ostvariti lijepe promjene. Evo koja 3 horoskopska znaka mogu privući sreću od 18. marta:

Škorpija

Škorpije, ovaj pun Mjesec donosi svjetlost u vašu kuću prijateljstva i društva. Imate snažan duh zajedništva i to vas inspiriše da rastete, da se osjećate dobro. Poslednjih nekoliko mjeseci u vaš život je uvedeno mnogo novih prilika i ljudi - šta ste od njih naučili? Da li iz takvih osnova možete da rastete? Vrijeme je da se posvetite stvarima zbog kojih se osjećate inspirisano i koja stavraju krug dobrih dijela. Savršeno je vrijeme da izađete iz svoje čaure i zone komfora. Učinite nešto vredno za cijelu zajendicu, kao što je volontiranje u skloništima za životinje, pomoć ugroženim licima, podrška starim licima, ekološke akcije itd.

Strijelac

U ovom periodu je vrijeme da se vratite unazad i sredite svoje misli, dijela i postupke. Posebn je povoljno da se fokusirate na profesionalni život. Uživajte u plodovima svog rada.Ovaj pun Mjesec pozitivno utiče na vašu kuću karijere i imidža u javnosti. Neka ova mjesečeva faza bude zeleno svjetlo da se opustite i posvetite ličnom razvoju. Vaš naporan rad dolazi na naplatu. Budite ponosni na sebe!

Jarac

Snažna energija punog Mjeseca u zemljanoj Devici donosi vam period odmora. Mjesec je u vašoj kući filozofije, pomaže vam da istražite svoje talente i veštine. Odvojite malo vremena da se prepustite svojoj omiljenoj kreativnoj aktivnosti, rutini, hobijima... Opozicija Neptuna i Mjeseca daje vam podsticaj ljubavi koji će vam pomoći da se povežete sa svojim "unutrašnjim ja". Samim tim, možete dobiti neke nove uvide, perspektive i ideje, ali se bolje povezati i sa ljudima iz okruženja.

Ne propustite