LUKSUZ PRŠTI - MILE I MARTA POKAZALI RASKOŠNU KUĆU U DOMINIKANI: Ogroman bazen, tek da vidite dvorište (FOTO)

Show
LUKSUZ PRŠTI - MILE I MARTA POKAZALI RASKOŠNU KUĆU  U DOMINIKANI: Ogroman bazen, tek da vidite dvorište (FOTO)
U novom izdanju emisije "Premijera - Vikend Specijal", pjevačica Marta Savić javila se iz tople Dominikanske Republike, gdje u posljednjem periodu provodi sve više vremena, te ističe da je to mjesto postala njena oaza mira.

U novom izdanju emisije "Premijera - Vikend Specijal", pjevačica Marta Savić javila se iz tople Dominikanske Republike, gdje u posljednjem periodu provodi sve više vremena, te ističe da je to mjesto postala njena oaza mira.

Marta priznaje da je ovdje pronašla svoj mir, ali ističe da joj nešto ipak nedostaje.

- Trenutno učim španski, dobro mi ide. Ovdje sam u Dominikani već dva mjeseca, završavam radove oko apartmana, stana, uživam, malo radim. Pripremam neku oazu, u Srbiji imam bazu, ovdje sam napravila oazu kako bih uživala ja i moji najmiliji - ističe pjevačica na samom početku.

- U Srbiji mi nedostaju samo moji prijatelji, sve ostalo je nevažno. Čovjek dođe u situaciju da pobegne od svega, umorili smo se od svega, toliko smo radili, sagradili, sada nam je neophodno da se odmaramo i da malo uživamo. Na kraju su uvijek bitni samo ljudi - iskrena je Marta.

531512-screenshot-28-orig

Popularna pjevačica se dotakla i svoje nove pjesme "Mnogo si dobar", koja je nedavno ugledala svjetlost dana, te su se mnogi ponadali da je ovo njen veliki povratak na javnu scenu.

- Ja živim u nekom ubjeđenju da to niko neće primetiti, da jednostavno toliko dugo nisam u žiži interesovanja, ali vidim da je ljudima bitno i interesantno. Već duže vrijeme snimam za svoju dušu i za ljude koji me vole i zbog toga sam jako srećna, ako sam učinila nešto za njih, meni je to onda duplo zadovoljstvo. Ne vraćam se na velika vrata, izašla sam na velika vrata, na mlađima svet ostaje. Moja kćerka treba da nastavi tamo gdje sam ja stala ili odustala, nije ni važno. Kada mi dođe inspiracija, ja napišem neku pjesmu - otkriva Marta, pa nastavlja:

531511-screenshot-27-orig

- Htjela sam svima da poručim da su svi mnogo dobri, da pošaljem ljudima poruku da budemo mnogo bolji. "Mnogo si dobar" se odnosi na jednu osobu, lična poruka je u pitanju: "I sto posto si duša od svile, strah i trepet, a muž mi Kitić Mile"... Nije on strah i trepet, on je mnogo dobar, tako da eto, poruka za sve, a najviše za mog supruga - kaže Marta.

Pjevačica se osvrnula i na svoju nasljednicu, Elenu Kitić, koja je krenula stopama svojih roditelja i zaplovila u muzičke vode.

- Elenu naravno podržavam, sve što mogu da uradim, tu sam za nju i tako će biti uvek. Sviđa mi se njen samostalan vid karijere, stajling, njen imidž, ona to odlično radi i mislim da je to nasledila od mene. Muzički talenat svakako od tate, ali i od mene. Moram malo da se hvalim, uvijek sam bila crna ovca u kući. Oni se bave estradom, a ja svime i svačim, ali najviše se bavim svojom kćerkom i jako sam ponosna na sve što je uradila, ona je divna djevojka i drago mi je što je izrasla u takvo dijete, vaspitana je i vidim sve najljepše u njoj što jedan roditelj može da poželi. Uvijek sam bila skromna, ovog puta neću, tamo gdje je bilo najvažnije, ja sam uspjela i to mi je najveći ponos i zadovoljstvo - iskrena je Marta.

531510-screenshot-26-orig

- Večeras mi dolazi moj suprug, idem na aerodrom po njega. Dolazi prvi put ovdje, u Dominikanu, navikao je da je sve završim sa majstorima i svim problemima, a on samo da dođe i uživa. Nije mu se dopalo baš što mora toliko da putuje dugo, putuje mnogo, ali uspjela sam da ga nagovorim i nadam se da će mu se dopasti koliko i meni. Mora malo da odmori, on voli da radi, ali mislim ad je vrijeme da se malo opusti i da malo uživa - zaključuje Marta, a onda je gledaocima pokazala svoju oazu mira u Dominikanskoj Republici.

Novi.ba/Informer.rs

Ne propustite