UPS!

DANAS JE DAN ZALJUBLJENIH - 3 ZNAKA NEKA SE DOBRO PRIPREME: Niste ni svjesni šta vas čeka

Objavljeno:14.02.2022 - 08:01
A A A Times Arial

Foto: Ilustracija

Februar je mjesec ljubavi, ali nekima će se sreća ipak više osmjehivati nego drugima

Tri znaka Zodijaka očekuje nevjerovatna sreće na Dan zaljubljenih. Očekujte strast i ljubavne iskre.

Bik

Vaša se**ualna energija će biti pojačana. Na ljubavnom planu situacija je izuzetno stabilna pa ne morate brinuti o velikim promjenama tokom ovog perioda. Slobodne Bikove čeka pravo vreme da istraže svoje mogućnosti, a oni koji su u vezi mogu očekivati period ogromne strasti.

Spoj planeta romanse, Venere i planeta moći, Marsa donosi mnogo romantike i strasti osobama u ovom znaku. Komunikacija sa partnerom je odlična, mnogi od vas će otkriti nove vidike.

Blizanci

Blizanci će biti pozitivni i energični. Dan zaljubljenih će provesti dijeleći nježnosti, anjihovo samopouzdanje će biti  pojačano. Slobodni Blizanci definitivno ulaze u novu vezu i mogu da očekuju strastveni start.

Škorpija

Škorpiju čekaju velike promjene na intimnom planu. Planeta sreće i obilja, Jupiter će biti veoma blagonaklona prema njima i omogućiće im da uživaju u svim dobrim promjenama u svom ljubavnom životu. 

Slobodnim Škorpionima, Dan zaljubljenih može to promijeniti. Onima koji su u vezi, stvari na ljubavnom planu će biti još bolje,iskusiće samo pozitivne promjene. Čekaju ih predivne romantične noći, a moguće je i iznenađenje.