STAVITE OVO U NOVČANIK i PARE će vam bukvalno upadat u njega: KO JE PROBAO NIJE SE POKAJAO

Praktična žena
STAVITE OVO U NOVČANIK i PARE će vam bukvalno upadat u njega: KO JE PROBAO NIJE SE POKAJAO
-

Najjače dejstvo tri biljne amajlije za privlačenje novca! Evo šta valja nositi u novčaniku...

Ritualni značaj biljaka oduvek je poznat mnogim narodima, a neke od njih se redovno upotrebljavaju kao amajlije za privlačenje sreće, ljubavi i bogatstva.

Razne obredne upotrebe ima, recimo, žalfija koju zbog moćnog mirisa i jakih ulja koriste da se okadi kuća. Smatra se da može da odagna negativnu energiju i osveži prostor u koji će ući zdravlje i obilje.

Nana se poštuje i koristi često zbog zdravstvenih koristi, a u ritualima se koristi kao amajlija za zaštitu porodice i njenog blagostanja.

270877-shutterstock-99942002-ff

Treća biljka koja se koristi u brojnim obredima za privlačenje bogatstva je lovor. Njegovo mirišljavo lišće je rado upotrebljavan začin, a ima i ljekovita svojstva. Međutim, vjerovanje kaže da ga treba držati u kući, na tajnim mjestima gdje stoji vaša "zlatna rezerva" para.

Bilo koji od ova tri listića, smatra se u narodu, vrijedi držati u novčaniku, kako bi se u njega stalno slivao novac. Na svaku potrošenu novčanicu doći će tri, kažu stari, ako se pametno troši a poštuje sve ono na šta ga potrošite.

Takođe, novčanice u novčaniku treba da budu uredno složene, a iz njega obavezno izbacite stare račune i priznanice. Njih treba čuvati u posebnoj kutiji u kući, a i nju valja redovno sređivati.

(Stil/Lepa i Srećna)

Ne propustite