ZABORAVITE NA ZAGLAVLJENE DLAKE TOKOM USISAVANJA: Djevojka pokazala sjajnu caku - OVO ŠTEDI VRIJEME I ŽIVCE

Praktična žena
ZABORAVITE NA ZAGLAVLJENE DLAKE TOKOM USISAVANJA: Djevojka pokazala sjajnu caku - OVO ŠTEDI VRIJEME I ŽIVCE
,

Nakupljanje dlaka na usisivaču znatno otežava i produžava vrijeme usisavanja, a u nastavku saznajte trik zbog kog se ovo više neće dešavati.

Mnogima je mučno, a pojedinima i gadno konstantno skidanje dlaka koje se nakupe na kraju crijeva usisivača, odnosno na "papuči". Osim toga, često skidanje ovih dlaka znatno usporava proces usisavanja, a kako se to ne bi dogodilo, otkrivamo vam sjajan trik u nastavku!

Naime, Lisa je djevojka koja se bavi profesionalnim čišćenjem, a ona je svojim pratiocima na TikTok-u pokazala kako usisava i na koji način to obavlja bez nakupljanja dlaka.

Vjerovali ili ne, ona je otkrila da, pre samog procesa usisavanja, grabulja svoje tepihe kako bi ih očistila od dlaka. Pokupi ih, baci, a potom počinje usisavanje. Na ovaj način Lisa je oslobodila svoju "papuču usisivača" od dlaka.

Postoji mnogo različitih "grabulja" koje su namijenjene za ovu svrhu, a iako mnogima djeluje da je ovo dupli posao, naprotiv. Grabuljanjem i usisavanjem uštedećete vrieme i lakše ćete obaviti posao. Ovaj video se dopao mnogim Lisinim pratiocima.

"Ovo je sjajno, mene izluđuju te dlake! Dva puta prođem usisivačem, odmah moram da ih skidam i tako stalno!", "Ovo zapravo štedi vrijeme, jer kada imaš isto toliko kose kao ja, ona opada, non-stop", "Probala sam ovo i sjajan je predlog!", "Hvala što si mi promijenila život, ovo je prvi put da ne skupljam dlake", glasili su samo neki od komentara.

U videu OVDJE  pogledajte kako to izgleda

Ne propustite