MARIJA KULIĆ SLAVI ROĐENDAN! NEPREPOZNATLJIVA: Evo u čemu se pojavila, tek da vidite TORTU

Show
MARIJA KULIĆ SLAVI ROĐENDAN! NEPREPOZNATLJIVA: Evo u čemu se pojavila, tek da vidite TORTU
-

Porodica Kulić danas ima specijalan povod za slavlje, što je sa svima podijelila Miljana.

Bivša rijaliti učesnica pokazala je dio atmosfere, s obzirom da je njenoj majci Mariji rođendan. Marija se za ovu priliku tip-top sredila, a Miljana je sve zabilježila i objavila na Instagram.

Pored snimka posluženja i torte sa Marijinim likom, Miljana je sa pratiocima i podijelila kakav poklon je spremila majci. Naime, ona je napravila kolaž fotografija sa posebnim porukama, a na jednoj se nalazi ime njenog izabranika - Nenad.

2885733-screenshot-43-ff

Inače, Marija je podržala Miljaninu novu romansu, a šuška se i da se Kulićeva udala.

2885735-screenshot-45-ff

- Miljana ima dečka. Momak je mnogo dobar da smo ga svijećom tražili onakvog ne bi ga našli to mi je sada najveća radost na kraju ovde godine jer mi je bilo prije svega važno da Miljana bude srećna i da se ostvari u ljubavi. Dečko kao da mi je rođeni sin, toliko je divan, toliko nas poštuje, ja nemam riječi, najsrećnija sam što se toga tiče. Prezadovoljna sam, takođe sam sigurna da nije sa Miljanom iz koristi jer je dečko odgovoran i vrijedan, privrednik je, ima lokale i firmu u Beogradu i na osnovu ovoga što sam vidjela da joj ne dozvoljava da plati ništa sigurna sam da nije korist u pitanju. On nije tip koji želi da bude poznat ima 32 godine i rijaliti ga ne zanima, on zna kakva je Miljana i on je nju takvu prihvatio - pričala je Marija nedavno.

 

Ne propustite