Car i Dalila se osamili u pušionici, ONA MU POSTAVILA KLJUČNO PITANJE: Napustili emisiju, satjerala ga u ćošak (VIDEO)

Show
Car i Dalila se osamili u pušionici, ONA MU POSTAVILA KLJUČNO PITANJE: Napustili emisiju, satjerala ga u ćošak (VIDEO)
U toku je emisija "Gledanje snimaka", a Filip Car i Dalila Dragojević su se osamili u pušionici, pa su porazgovarali o njihovom odnosu

U toku je emisija "Gledanje snimaka", a Filip Car i Dalila Dragojević su se osamili u pušionici, pa su porazgovarali o njihovom odnosu, piše Pink,rs.

Svoje vrijeme dragocjeno ne gubim ni na koga. Kad sam s tobom završio vezu, uradila si mnogo stvari za mene. Ne možeš sa mnom kroz rogove, borio sam se sa puno rogatijima...Sa mnom može samo ako je po mome - rekao je Car.

Eih jeb**a...Rekla ti je od nje da se skloniš, onda kad si ti pitao. Ja te pitam uopšteno za komunikaciju sa ljudima ovdje? Je l' bi ti smetalo da pričam sa nekim, bilo kakva priča? - rekla je Dalila.

Ne, jer ja sebi ne bih dao za pravo da ti zabranim. Smetalo bi mi da se ponašaš razuzdano sa nekim. U smislu da vidim da tebi pomoći nema - rekao je Car.

Šta misliš na to razuzdano - pitala je Dalila.

Ova mala Ana je razuzdana, ovako onako, vamte tamte...Sad sam ti rekao da ne bacaš flaše pod sto, sljedeći put ne znam šta će biti. Tvoje ponašanje sam idelaizirao, pa se to okrenulo naopačke. Opet, ja imam nadu da možeš da se promijeniš - rekao je Car.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

 

Ne propustite