4 ZNAKA KOJIMA ĆE SE ŽIVOT OKRENUTI NAGLAVAČKE DO KRAJA ZIME: Jeste li na spisku?

Zanimljivosti
4 ZNAKA KOJIMA ĆE SE ŽIVOT OKRENUTI NAGLAVAČKE DO KRAJA ZIME: Jeste li na spisku?
.

Jeste da će 2022. godinu obilježiti ulazak Jupitera u Ovna 11. maja, što će nagovijestiti dominaciju Ovnova, astrolozi ukazuju da će do kraja zime ipak biti perioda koji će drugima znacima doneti sreću i prilike koje će im promijeniti život

Trenutno je Jupiter u Ribama, koji donosi duhovnost pred svega i priliku da shvatimo život van ustaljenih okvira.

Do kraja zime, Ribe, Jarčevi, Bikovi i Škorpije imaju šansu da zablistaju. 

RIBE - Jupiter je u vašem znaku nakon 12 godina, tako da je vrijeme da se snovi pretvore u javu. Iako možda trenutno tako ne djeluje, ovo je period konkretizacije planova, pa će vas februar iznenaditi sa povoljnim mogućnostima na poslovnom i privatnom planu. Planete u Jarcu donose vam priliku da ostvarite ciljeve uz pomoć prijateljskih kontakata. Ovo je vrijeme kada treba da rizikujete, jer planete rade za vas, a svaka vrata će vam biti otvorena. Mnogi pripadnici vašeg znaka će odlučiti na brzinu da se vjenčaju.

JARAC - Neobična planetarna gužva u vašem znaku donijela vam je ljubav prije svega. Iako niste navikli da razmišljate o emocijama, ovo je jedna od najvažnijih životnih lekcija. Ljubav će porušiti sve barijere i pokazati vam koliko jedan običan susret može da promeni sve. Stižu vam dobri ugovori i lepe vesti do kraja zime.

BIK - Dobro postavljena planete donose vam priliku da pormenite svoj život. Iako se opirete promenama, uvidećete da je to pravo i jedino rešenje.

ŠKORPIJA - Februar će vam već donijeti lijepe vijesti i nove poslovne ponude. Imaćete prilike na svakom koraku. Mars i Venera u konjukciji donosi vam snažnu ljubav i period koji treba da iskoristite za nešto novo. Možete lako da se zaljubite kao nikada u životu.

(informer.rs)

Ne propustite