OVO SE ČEKALO, OGLASILA SE BILJANA DRAGOJEVIĆ: Saznala da za pomirenje Dalile i Cara, "Ona mi je sina 5 godina držala u..."

Show
OVO SE ČEKALO, OGLASILA SE BILJANA DRAGOJEVIĆ: Saznala da za pomirenje Dalile i Cara, "Ona mi je sina 5 godina držala u..."
Povom novonastalih dešavanja u "Zadruzi", za Pink.rs oglasila se Biljana Dragojević, majka Dejana Dragojevića.

Povom novonastalih dešavanja u "Zadruzi", za Pink.rs oglasila se Biljana Dragojević, majka Dejana Dragojevića.

Ona ne krije sreću što se Dejan, kako kaže, konačno osvijestio, okrenuo novi list i prestao da trči za Dalilom, bivšom suprugom.

Ko što bi rekao Đedović, razmađijao se! Djeluje mi dosta bolje, mada još uvijek vidim da klacka... Ne da se pomiri, od toga mislim da nema ništa defintivno, nego u smislu osećanja. Ipak, djeluje mi mnogo bolje i stabilnije. To jpš nije to, ali ide ka tome. Sviđa mi se ovakav Dejan. Bori se!

Biljanu smo pitali i kako joj se čini Dejanovo prisno druženje sa Aleksandrom Nikolić, koja je na njenog sina bacila oko.

 - Ne mislim da će tu nešto biti, mislim da će biti čisto neko prijateljstvo... Ja bih volela da se tako šali sa svim djevojkama, mislim da mu je to najbolje. Neka se druže, šta da kažem, što se mene tiče, uveijk su svi dobrodošli kod nas u Veternik, e sad šta će biti i kako će, rano je da se priča. S obziorom na to kako se opekao... - kaže Biljana za Pink.rs.

Ona takođe ističe da smatra da Dejanu nije potrebna ozbiljna veza sada, a kamoli ženidba.

- Moj savjet je - do 35. godine ništa ozbiljno, pogotovo on! David se izđipao do sada, ali do 35. godine muškarac ne treba da se ženi u današnje vrijeme. Dejan je sebe zarobio pet godina, sada treba da živi punim plućima. Kada je trebalo da izlazi, da mijenja djevojke, bio je zatvoren tamo negdje u Šepku, sve dalje se zna. Nisam htjela da se trpam i miješam, ali žao mi je - da su ostali u trećoj "Zadruzi", ovo bi se još tada desilo.

Na pitanje kako komentariše jutrošnje pomirenje bivše snaje Dalile i Filipa Cara, Biljana kaže:;

Odlično, super! Ja sam srećna, baš! Da se konačno otkači, da ne vija Dejana više. Kada bi to sad ponovo radila, bilo bi smiješno svima! Večeras ću otvoriti šampanjac (smijeh) - našalila se Biljana, pa dodala:

 - Ne mogu ostati imuna na njeno pokvareno ponašanje, prosipanje pepeljare po njemu, gađanje pikavcima... Poludela sam jutros, došlo mi da odem u Šimanovce! Ne mogu da vjerujem koliko pokvarenosti ima u jednoj osobi, zlo i naopako, ne znam šta bih rekla. Da tako to radi dečku koji joj ništa nije uradio... Toliko sam bijesna što je Dejanu to radila jutros, ušla bih u Zadrugu samo da je izvrijeđam i da izađem napolje.

(Pink.rs)

Ne propustite