ZA 3 ZNAKA FEBRUAR DONOSI VELIKE PARE I OSTVARENJE ŽELJA: Saznajte da li su vam ZVEZDE naklonjene

Zanimljivosti
ZA 3 ZNAKA FEBRUAR DONOSI VELIKE PARE I OSTVARENJE ŽELJA: Saznajte da li su vam ZVEZDE naklonjene
-

I dok čekamo februar, a ujedno i kraj retrogradnog Merkura i Venere, koji kvare naše planove, astrolozi objašnjavaju da je mjesec koji dolazi bolji za sve horoskopske znake, a da će pojedinima donijeti sreću

Ukoliko se pitate kojima znakovima su zvezde naklonjene u februaru, onda treba da znate da su to Ribe, Jarčevi i Bikovi.

JARAC - Venera i Mars u vašem znaku ukazuju na susdbinske događaje, pre svega na emotivnom planu. Ovo su poznanstva koja mogu da vam promijene život. Kako je Mars od skoro u vašem znaku, vi ćete u februaru bolje nego ikada biti fokusirani na svoje ciljeve i marljivo raditi na tome da ostvarite svoje želje. Dakle, želje ćete ostvariti, ali rad i trud neće izostati. Kombinacija Venere, Plutona i Marsa može da vam donese uvećanje zarade.

RIBE - Nakon 12 godina Jupiter je ušao u vaš znak, pa su pred vama ključni mjeseci do 11. maja. Februar će vam biti lakši nego januar, jer su planete u Jarcu, pa ćete biti kreativni. Ovo je prilika da preko prijateljskih kontakata ostvarite nešto što ste maštali. Planete rade za vas, pa ste na pragu ostvarivanja želja koje ste čekali 12 godina.

BIK - Moćan aspekat Venere sa Marsom i Plutonom u Jarcu donosi vam važne događaje u februaru. To je veoma važno za vaš posao, ali se tiče i nekog putovanja. Kako će Venera krenuti napred, osjetićete olakšanje na poslu jer će stvari konačno da se pomere "sa mrtve tačke".

Ne propustite