NAJHRSKAVIJI KROMPIRIĆI IZ PEKARE - baš kao u restoranu: Žena otkrila trik kako da napravite najukusniji prilog (RECEPT)

Praktična žena
NAJHRSKAVIJI KROMPIRIĆI IZ PEKARE - baš kao u restoranu: Žena otkrila trik kako da napravite najukusniji prilog (RECEPT)
Kad je riječ o jednoj tako svakodnevnoj namirnici kao što je krumpir čovjek bi rekao kako tu nema neke posebne mudrolije oko njegovog spremanja. Pa ipak, za njegovu pripremu postoji cijeli niz različitih recepata, pa čak i kad je u pitanju svima omiljeni krompir iz pećnice.

Kad je riječ o jednoj tako svakodnevnoj namirnici kao što je krumpir čovjek bi rekao kako tu nema neke posebne mudrolije oko njegovog spremanja. Pa ipak, za njegovu pripremu postoji cijeli niz različitih recepata, pa čak i kad je u pitanju svima omiljeni krompir iz pećnice.

Žena  je otkrila svoj recept:

Za ovu priliku pripremila sam recept uz koji ćete dobiti apsolutno najhrskaviji krompir iz pećnice koji ste ikada probali i to bez pretjerivanja. Pripremljen na ovaj način izvana će biti savršeno pečen, a iznutra mekan i ukusan. A što je nabolje od svega, od trenutka kad počnete guliti krumpir do posluživanja na stolu neće proći više od pola sata.

Priprema je dakle brza i jednostavna, a valja spomenuti i kako je ovaj krumpir pripremljen s minimalno masnoće što je svakako zdraviji način pripreme ove namirnice. Tajna hrskavosti je u tome što se krumpir uvalja u smjesu palente i crvene paprike, a za aromu tu je češnjak koji ovako pripremljenom krumpiru daje poseban okus. Ako baš ne volite češnjak ne morate ga koristiti, no ipak preporučujem da ga pravite točno po ovom receptu jer je okus na kraju jednostavno toliko poseban da je šteta ne probati ga.

Ovako pripremljen krumpir treba jesti dok je još vruć, a ja sam ga poslužila uz domaće pečene kobasice, te tartar umak i kečap. No savršen je u baš svakoj kombinaciji, pa predlažem da se u to i sami uvjerite.

Cijeli postupak kako se priprema ovaj hrskavi krumpir pogledajte u videu:

 

Izvor:Receptura.com

Ne propustite