MAGIČAN NAPITAK ZA "SKIDANJE" STOMAKA: Ubrzava metabolizam, jača imunitet, a kuha se samo 5 minuta

Porodica i zdravlje
MAGIČAN NAPITAK ZA "SKIDANJE" STOMAKA: Ubrzava metabolizam, jača imunitet, a kuha se samo 5 minuta
Pomaže da se oslobodite masnoće, regulišete apetit i pojačate imunitet

Pomaže da se oslobodite masnoće, regulišete apetit i pojačate imunitet

Svaki eliksir za mršavljenje u sebi sadrži limun, divan citrus koji sadrži obilje vitamina C, polifenola koji pomažu da se oslobodite masnoće, ali i vlakna i pektin koji čini da regulišete apetit i pojačate imunitet.

Još jedan od sastojaka u ovom napitku jeste đumbir, korijen koji pomaže u mršavljenju, smanjuje rizik od upalnih procesa u tijelu, stabilizuju nivo šećera u krvi i imunitet. Ukus ovog napitke ja pikantniji, a u njemu su sjajni začini poput cimeta i crnog bibera. Cimet ubrzava metabolizam, smanjuje šećer, podstiče mršavljenje, a biber je jedan od najboljih začina za sagorevanje masnoća i gubitak kalorija.

Za pripremu napitka koji podstiče sagorevanje masnoća na stomaku potrebna su vam dva organska limuna, 1 kašika rendanog đumbira, 1 štapić cimeta ili 1/4 kašike cimeta u prahu.

Limun isijcedite, a onda koricu isjeckajte na kolutove. Oljuštite đumbir i izrendajte ga. U šerpu sipajte 1,5 litar vode, dodajte kolutove limuna, đumbir i štapić cimeta. Kada proključa kuhajte još 20 minuta na srednjoj vatri. Poklopite šerpu, sklonite sa vatre i ostavite da odstoji oko 10 minuta. Procijedite napitak, pa u njega dodajte prethodno iscijeđen sok od limuna. Promešajte i uživajte u napitku. Možete ga zasladiti sa kašičicom organskog meda. Konzumirajte ga jednom dnevno prije jela.

Napitak se ne preporučuje osobama koji imaju problema sa želucom ili gastritis.
 

Ne propustite