FEŠTA U SARAJEVU

Oženio se Semir Cerić Koke

Objavljeno:24.01.2022 - 20:33
A A A Times Arial

Foto: Radio Sarajevo

U poznatom sarajevskom restoranu u blizini Baščaršije, u užem krugu prijatelja, popularni pjevač narodnih pjesama Semir Cerić Koke, vjenčao se sa svojom životnom saputnicom Ivanom, saznaje portal Radiosarajevo.ba.

U prelijepom ambijentu, Semir i Ivan izgovorilu su "da", u društvu kuma Kemala Malkića, uspješnog biznismena i vlasnika kompanije Azel France i kume Senade Hodžić, dugogodišnje prijateljice sretnog para.

semir-ivana-svadba-januar2022-rsa

Foto: Radio Sarajevo

Goste su zabavljali tamburaši, a vjenčanje je obavljeno u užem krugu prijatelja, zbog aktuelne epidemiološke situacije u Kantonu Sarajevo.

Vjenčanje je obavljeno u užem krugu prijatelja Semira i Ivane, koji su pozvani na svadbu.

"Svi smo sretni, zaista je super sve bilo u restoranu. Mi već duže vrijeme živimo zajedno, a sada smo željeli sve ozvaničiti. Vjenčanje je obavljeno u užem krugu prijatelja. Bilo bi nas sigurno više da nije pogoršava situacija sa COVID-mjerama. No, i ovako svi smo se super proveli i hvala svima koji su došli da uljepšaju Ivanin i moj dan", kazao je Semir Cerić Koke za portal Radiosarajevo.ba.

  
 

Komentari

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!