Borenović uvjeren u pobjedu na predstojećim izborima: Mi smo najjača politička organizacija u Banjoj Luci

Objavljeno:23.01.2022 - 23:40
A A A Times Arial

Predsjednik PDP-a Branislav Borenović izrazio je uvjerenje u veoma dobre rezultate na predstojećim općim izborima i pobjedu u RS. On je ocijenio da je PDP najjača politička organizacija u Banjoj Luci.

– Banja Luka je danas otvoren grad, koji sada ima više prijatelja i želi da gradi prijateljstvo i mostove saradnje sa svima u regionu, da pokaže da može biti najbolje mjesto za život – rekao je Borenović novinarima u Banjoj Luci pred početak svečane konvencije banjalučkog Gradskog odbora PDP-a upriličene povodom predstojećih izbora za savjete mjesnih zajednica u ovom gradu.

On je istakao da prisustvo velikog broja ljudi ovoj konvenciji predstavlja potvrdu ispravnosti rada Gradske uprave i gradonačelnika Draška Stanivukovića u ovoj godini njegovog mandata “u vrlo teškim uslovima”.

Potpredsjednik PDP-a Jelena Trivić rekla je da su izbori za savjete mjesnih zajednica u Banjoj Luci 20. februara, da je to za PDP jako bitno jer mogu pokazati i kakva je politička snaga partije.

Ona je izrazila uvjerenje da će PDP nakon godinu dana mandata gradske vlasti i krupnijih političkih tema koja se dešavaju u RS dati takve rezultate da će izaći kao politički pobjednik.

Izvir:Avaz