PORODICA DONIJELA ODLUKU: Evo kada i gdje će biti sahranjen Aki Rahimovski

Show
PORODICA DONIJELA ODLUKU: Evo kada i gdje će biti sahranjen Aki Rahimovski
-

Iako je posljednjih godina, s nevjenčanom suprugom Barbarom, živio u Sloveniji, posljednji ispraćaj prerano preminulog Akija Rahimovskog biće u Zagrebu.

Kako Večernji.hr saznaje iz izvora bliskih porodici, to vjerovatno neće biti prije sredine iduće sedmice, a sve dodatno komplicikuje i situacija s korona virusom. Naime, zvanični uzrok smrti Akija biće poznat tek nakon obdukcije, a prije je gotovo nemoguće planirati bilo što konkretno.

Zasad je moguće da će porodica i članovi benda u ponedeljak imati nalaz s uzrokom smrti. Pitanje je kako će sve izgledati i s obzirom na broj zaraženih koronom, pa veća okupljanja nisu moguća. Zasigurno će se naći veliki broj prijatelja, ali i obožavatelja koji će se željeti posljednji put da se oproste od legendarnog pjevača.

Podsjetimo, prije par dana operacijom Akiju su ugradili četiri stenta u jednoj zagrebačkoj klinici. Svi oko njega vjerovali su kako je to kraj ozbiljnim zdravstvenim problemima. Aki se stoga i vratio u Sloveniju, no sudbina je, nažalost, odlučila drugačije i umro je danas u slovenskom Novom Mestu. Uzrok smrti još nije zvanično poznat, ali je poznato da je Aki i ranije imao zdravstvenih problema.

Večernji.hr

Ne propustite