POČELA EMISIJA, DALILA SJELA I POKRILA SE PO GLAVI: Večeras ne progovara, OSRAMOTILA SE KAO NIKO

Show
POČELA EMISIJA, DALILA SJELA I POKRILA SE PO GLAVI: Večeras ne progovara, OSRAMOTILA SE KAO NIKO
Dalila se ne čuje tokom izlaganja zadrugara.

Dalila se ne čuje tokom izlaganja zadrugara, piše Pink.rs.

Milan Milošević ušetao je u Belu kuću i započeo novu turbulentnu noć sa emisijom Nominacije. Dalila Dragojević i Filip Car večeras će biti na vrućim stolicama i meti zadrugara, koji će birati koga će poslati u direktnu borbu za opstanak u kući.

Voditelj je dao riječ Sandri Rešić.

 - Dobro veče, nema tu nešto konkretno da se kaže, toliko smo pričali o njima. Što se tiče Cara, u dobrim smo odnosima, u posljednje vrijeme nešto ne pričamo, ali to je kod nas normalno. Njegovi postupci loši ne čine njega lošim čovjekom kada sam ja u pitanju i mislim da sam prema njemu bila korektna. Što se tiče Dalile, više puta razmislim da li da prećutim njene napade ili da uzvratim. Sinoć sam htejla nešto normalno da kažem, ali je ona skočila... Više puta sam bila na njenoj strani onako kao žena, branila je, jer se mi ovdje ne mrzimo, jedemo i spavamo zajedno. Iznenadila me je, jer je ako ništa drugo iskrena zaista, ima mu*a za sve ali kada treba da kaže mišljenje ili osjećanja Caru nigdje je nema. Ja moram priznati, ja jesam slaba na Dejana i umijem da budem pristrasna ali svakako nikada zbog toga neću napasti Dalilu. Ona kada je sa Dejanom u lošim odnosima tada se i prema meni ponaša bezveze, tada sam joj glavna meta. Vjerujem da joj nije dobro večeras, ali je večeras ne žalim kao što sam do sada. Sama je sve uradila sebi. Morala je sebi da da malo vremena za sve i da pusti da sve ide svojim tokom. Prije neki dan sam je pitala da li je logično da ona ne može sama, kako to da ona ne može bez nekog muškarca... Rekla sam joj da je zdrava, mlada, lijepa i da treba da gleda sebe i da radi na sebi. Ona je ovde dobila mnogo više pozitivnih komentara neko iko. Dobila je vjetar u leđa od svih i od oca i od prijatelja pa i od publike. Bezobrazni su i hoće da im se titra, hoće 'leba bez motike'. Treba da svako ponese svoju krivicu i da krene svojim putem. Ponašaju se kao da se desila neka tragedija, ne daj Bože, izgubila je momka, ma hajde molim te. Ogromni problemi zaista. Sačuvaj Bože. Ne može da se kaže za nju ni da je glupa, a radi toliko glupe stvari. Imamo tako neki čudan odnos i vjerovatno ćemo do kraja tako funkcionisati, ali sinoć me je stvarno povrijedila. Povredila me je jer me je napala po ne znam koji put bez razloga. Zato šaljem večeras Dalilu u izolaciju, a čuvam Cara - govorila je Sandra.

Voditelj je, zatim, dao reč Lazaru Čoliću Zoli.

 - Mislim da se ovde radi o dvoje ljudi koji imaju slične karakteristike, ali smatram da je Filip mnogo bolji čovjek od nje. Smatram da je njena najveća greška bila to što se poslije svega ponovo približila Dejanu i sada vidimo rezultat. Evo kako sada izgleda i kako se osjeća. Mislim da joj to uopšte nije trebalo i sada če joj biti jako teško da se izvuče. Još jedan problem je što pokušava da se nadmeće sa Dejanom a nema potrebe, treba da gleda sebe i nastavi svojim putem - rekao je Zola.

 

Ne propustite