"VRIJEME JE DA SEBE STAVIM NA PRVO MJESTO!" - KARLEUŠA DONIJELA ODLUKU: Nakon skandala prelomila, zadnja rečenica sve govori

Show
"VRIJEME JE DA SEBE STAVIM NA PRVO MJESTO!" - KARLEUŠA DONIJELA ODLUKU: Nakon skandala prelomila, zadnja rečenica sve govori
Zaključak je jasan!

Zaključak je jasan!

Podignuta prašina oko situacije u braku Jelene Karleuše i Duška Tošića se ne stišava, a u javnost se plasiraju nove priče i spekulacije.

Popularna pjevačica se sprema za večerašnji nastup u Dubaiju, a bivši fudbaler je nedavno proslavljao rođendan bez članova svoje porodice.

Jelena se redovno oglašava na društvenoj mreži Instagram, a među snimcima i slikama iz inostranstva našla se i snažna poruka koja temeljno opisuje poziciju u kojoj se našla.

- Vrijeme je da stavim sebe na prvo mjesto, sa dubokim uvjerenjem da to zaslužujem! Zar nije iscrpljujuće usmjeravati svoje postupke i namjere prema očekivanjima drugih ljudi? Zar nije iscrpljujuće stavljati druge na prvo mjesto dok ti patiš, samo da bi ih zadovoljio i pokazao im da ti je stalo? Činiti ono što te ispunjava ne znači da imaš nedostatak ljubavi za druge ljude. To, jednostavno, znači da jednakom jačinom voliš i sebe. Nauči da investiraš u sebe i tjeraj se da činiš ono što te ispunjava i čini sretnim - piše na Insta storiju koji je objavila JK, a zaključak se posebno ističe:

stori-28

Foto: Prinstcreen Instagram

- Zapamti da si važan isto onoliko koliko i ljudi koje voliš.

 

Ne propustite