ĐOKOVIĆ ŽIVI U VILI OD 10 MILIONA EURA: Unutra ima teniski teren, kino, teretanu... POGLEDAJTE UNUTRAŠNJOST, OVO JOŠ NISTE VIDJELI

Sport
ĐOKOVIĆ ŽIVI U VILI OD 10 MILIONA EURA: Unutra ima teniski teren, kino, teretanu... POGLEDAJTE UNUTRAŠNJOST, OVO JOŠ NISTE VIDJELI
Teniser Novak Đoković preselio se s porodicom u decembru 2020. u vilu u španjolskoj Marbelli. 

Teniser Novak Đoković preselio se s porodicom u decembru 2020. u vilu u španjolskoj Marbelli., piše Index.hr.

Đoković je vilu, u kojoj je proveo prve dane pandemije koronavirusa, prvo unajmljivao za 75 hiljada kuna mjesečno, a onda ju je odlučio kupiti. Platio ju je 50 milijuna kuna, a na imanju od 3500 kvadratnih metara ima teniski teren, vrt, bazen, teretanu i malu kino-dvoranu, pišu svjetski mediji. Luksuzna kuća također ima devet soba, osam kupaonica i terasu s prekrasnim pogledom na more.

Tenisač se u Marbellu preselio nakon 10 godina života u Monte Carlu, a prema pisanju srpskih medija, učinio je to jer je u Marbelli puno veći izbor obrazovnih ustanova za njegovu djecu te zbog toga što u blizini živi dosta njegove i suprugine rodbine.

Ovo nije jedina kuća u Novakovom posjedu. Tenisač je također vlasnik stanova na nekim od najluksuznijih svjetskih lokacija. Tako posjeduje stan u Monte Carlu, dva stana na Manhattanu u New Yorku te stan u Miamiju. U Beogradu ima penthouse od 250 kvadrata u elitnom naselju West 65, a u Srijemu kraj Pavlovačkog jezera posjeduje vilu od 1200 kvadrata.

Osim toga, Đoković posjeduje i stan u elitnom naselju Porto Montenegro u Tivatu, vrijedan oko 16.5 milijuna kuna.
 

Ne propustite