DALILA DOŽIVJELA NERVNI SLOM, ISTRČALA IZ EMISIJE: Evo šta je Dejan pred svima rekao (VIDEO)

Show
DALILA DOŽIVJELA NERVNI SLOM, ISTRČALA IZ EMISIJE: Evo šta je Dejan pred svima rekao (VIDEO)
Dalila Dragojević potpuno slomljena, otišla je u pušionicu kako bi se isplakala. Irma Sejranić joj je pružila rame za plakanje i probala da je uteši.

Dalila Dragojević potpuno slomljena, otišla je u pušionicu kako bi se isplakala. Irma Sejranić joj je pružila rame za plakanje i probala da je utješi.

Ne mogu, ne mogu, ne mogu - kroz suze govorila je.

Dobro dobro, smiri se - tješila je Irma.

Shvati da ne mogu - dodala je jecajući.

Hajde, ćutaćemo, evo nećemo pričati, biće ti lakše - govorila je Irma.

Detaljnije u nastavku.

Dejan Dragojević prokomentarisao je plakanje svoje bivše žene, koja je napustila emisiju i otišla da jeca u pušionici.

 - Kako ti komentarišeš Carev govor i grižu savjesti prema Dalili? - pitala je voditeljka.

Ne bih ništa komentarisao i ne bih ništa dodavao, neka svako ide svojim putem. Teško mi je, ne samo u grudima, ali kad vidim da plače neko sa kim sam živio zapitam se ko je ta osoba. Ne mogu više da budem ničiji džoger, da me ubaci u kantu kada mu ne treba. Shvatio sam da ne mogu više da dozvolim da radim protiv sebe i da izigravam emotivnog heroja. Ne mogu biti poseban lik koji ne postoji ni u knjigama, ni u praksi ni u teoriji. Probao sam ali ne ide. Shvatio sam da ovo njeno stanje nije do mene i konačno sam toga svjestan. Njeno je olakšanje na drugoj strani, oprostiti se ne može, a mi imamo pet mjeseci da pokažemo ko je kakav. Više neću ni savjet da dam, ne interesuje me - govorio je Dejan.

 

Ne propustite