BEZ DLAKE NA JEZIKU! EVO ŠTA JE MAJKA DARKA LAZIĆA REKLA O BARBARI: Da li se slažu svekrva i nova snaha - DA DARKO OVO ČUJE..

Show
BEZ DLAKE NA JEZIKU! EVO ŠTA JE MAJKA DARKA LAZIĆA REKLA O BARBARI: Da li se slažu svekrva i nova snaha - DA DARKO OVO ČUJE..
.

Vijest da su se Darko Lazić i Barbara Bobak vjerili u domaćim medijima odjeknula je kao bomba, a Kurir je bio u Brestaču kod pjevačeve majke Branke Lazić, koja je prvi put progovorila o tome.

U razgovoru je istakla da joj je najvažnije da njen sin bude sretan, ali i da misli da je još uvijek rano za prinovu u porodici.

- Ako je Darko srećan i ja sam srećna. Iskreno mislim da je najzad došlo vreme da on bude istinski srećan, a ne da se uvijek piše kako je on ovakav i onakav. Onda ispada da su uvijek žene u pravu, a on nije. I ja sam žena, ali realna sam, vječito se piše o njemu kao da je on neka babaroga, a ženski svijet je dobar, one su fine - poručila je Branka i dodala:

- Mislim da je još uvijek rano za još jedno unuče, ali ako se desi Bože moj, djece nikada nije dosta. Barbara i ja se lijepo slažemo za sada, a i njeni roditelji su prihvatili Darka - rekla je pjevačeva majka.

darko

Ranije su odnosi sa bivšom snajkom Anom Sević bili zategnuti, ali Lazićeva kaže da je sada sve u redu.

- Sada češće viđam Lorenu, to je nešto što me usrećuje. Što šta ružno se dogodilo prethodnih godina, a sada se nešto lijepo dešava i meni. Eto, ona je sada u kući, tu je kod mene. Viđam i Alekseja, njega Marina češće dovodi. Ove nedelje je bio dva ili tri puta - jasna je bila Lazićeva koja i dalje žali za pokojnim suprugom Milanom.

- Skinula sam crninu, prošlo je godinu dana od kada je Milan preminuo. Još uvijek se baš i nismo oporavili, nije kao što je bilo, ali mislim da ta bol nikada neće ni proći. Taj bol, taj nedostatak... To je neka praznina koja će uvijek ostati - kroz suze je rekla Branka.

(Kurir.rs)

Ne propustite