Prvi put se oglasila misteriozna Splićanka Maja: Nju je Matej zadnju pozvao

Objavljeno:19.01.2022 - 11:30
A A A Times Arial

Maja S, misteriozna Splićanka sa kojom je Matej Periš (27) ostvario posljednji kontakt kada je kobne večeri pozvao iz kluba "Gotik", kaže da joj je najžalije što se Perišu nije javila u pozivu koji je imala u 22.39 časova.

Potraga za nestalim Perišem traje već 20 dana, a novo svetlo na istragu bacio je podatak da je Periš kobne večeri u više navrata bio ili pokušao da ostvari kontakt sa Majom S, sugrađankom koja je u to vreme takođe boravila u Beogradu, ali ne sa Matejevim društvom.

Periš je te noći, dok je s drugovima bio na večeri u restoranu u Beton Hali, vidio na Instagramu da je i ona u Beogradu sa prijateljima, te joj je poslao poruku, a potom je i zvao. Maja S. je policiji ispričala da nije čula kada joj je zvonio telefon u 22.29 u noći 30. decembra. Sada je u ispovijesti za TV Prvu, rekla da joj je to "najveća muka od svega", jer je, podsjetimo, utvrđeno da je ona poslednja osoba koju je Matej pokušao da dobije prije nego što je nestao.

- Normalno da se kajem, to mi je najveća muka od svega jer smatram, da me je možda obavijestio da dolazi u Beograd, ja bih im rekla gdje da idu i šta da rade - rekla je Splićanka kroz suze za TV Prvu.

Njen otac je prethodno demantovao informacije koje su se pojavile u medijima, da joj je oduzet pasoš i da ne može da izađe iz Srbije.

Prethodno su se pojavile informacije da se Maja S. i Matej Periš poznaju godinama. Riječ je inače o imućnoj Splićanki koja uživa u hedonističkom stilu života, a vlasnica je nekoliko plovila na kojima je Periš radio kao skiper. Interesantno je da je ona prva osoba koja je potvrdila da je Periš koristio nar*otike, za razliku od njegovih prijatelja koji su to u više navrata demantovali.

(Kurir.rs/TV Prva)

  
 

Komentari

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!