2022. GODINA ĆE BITI UBJEDLJIVO NAJBOLJA ZA OVAJ HOROSKOPSKI ZNAK: Tvrdi najpoznatiji ruski astrolog!

Zanimljivosti
2022. GODINA ĆE BITI UBJEDLJIVO NAJBOLJA ZA OVAJ HOROSKOPSKI ZNAK: Tvrdi najpoznatiji ruski astrolog!
.

2022. godina će biti godina uspjeha, sreće i velikih preokreta

Zahvljujući položaju Jupitera, Ovnovi će osjetiti veliko poboljšanje kvaliteta života. Ovom horoskopskom znaku će tokom 2022. godine baš sve ići od ruke.

Prema rečima astrologa, ova godina će biti jedna vrsta prekretnice. Ekspanzivni Jupiter prelazi u vaš znak 10. maja prvi put u poslednjih 10 godina i u tom periodu njegova aktivnost i uticaj na vaš znak će biti najjači, kaže ruski astrolog.

Jupiter se smatra dobrom planetom, tačnije planetom rasta i srećnih okolnosti. On donosi hrabrost preuzimanja rizika, uvećava vaše ciljeve i snove i tako će biti sve do 28. oktobra.

Kako će ovaj položaj planeta uticati na živote Ovnova?

Osjetićete nalet pozitivne energije i bićete spremni za nove poduhvate. Ukoliko već neko vrijeme razmišljate o pokretanju sopstvenog biznisa ili promjeni radnog mjesta, u ovom periodu je prilika za to idealna.

Pozitivan uticaj ćete osjetiti i na polju ljubvi. Oni koji su u vezi živjeće u pravoj harmoniju, dok će oni slobodni biti u prilici da upoznaju zanimljive osobe koje će se boriti za njihovu naklonosti. Nećete morati mnogo da se trudite ove godine, udvarači će stizati sa svih strana.

Što se tiče zdravlja, i tu su vijesti lijepe. Zbog povoljnog položaja Jupitera bićete pošteđeni većih zdravstvenih komplikacija.

(Stil.kurir.rs)

Ne propustite