"DALILA ME ZOVE DA JOJ POMOGNEM" FILIP CAR OTKRIO ŠTA MU GOVORI ISPOD KAPULJAČE: Na korak do pomirenja, ne krije sreću (VIDEO)

Show
"DALILA ME ZOVE DA JOJ POMOGNEM" FILIP CAR OTKRIO ŠTA MU GOVORI ISPOD KAPULJAČE: Na korak do pomirenja, ne krije sreću  (VIDEO)
.

Ovih dana svi nagađaju da li će se Car i Dalila ponovo pomiriti i započeti svoju turbuletnu vezu ispočetka. Car se o tome povjerio i Lazaru Čoliću Zoli kome je otkrio da ima poriv da pomogne svojoj bivšoj ljubavnici i da ponovo uđe u vezu sa njom 

- Ona je i zla i bezobrazna i kvarna, ali opet ima dušu, jer čim se to odražava na nju to znači da je pogađa. vidim da ona sebi radi neki štit neki gard, ali istina je drugačija. Rasulo života. Go*no i mozak - započeo ej priču Car. 

- Da vidio sam ja čim ja prođem pored nje da ona stavi jaknu  na glavu i vidio sam da ona mene zove da joj pomognem - smatra u nastavku Car.

- Kako da je odbiješ - složio se Zola. 

- Vidim ja danas ona mene zove za onu vrećicu. Ona zove da joj pomognem. A sada nema ko da joj pomogne, zato moram ja da uskočim da je spasim. Nisam ni ravnodušan toliko - insitirao je Car.

Pogledajte šta su još pričali Zola i Car u nastavku:

 

Ne propustite